Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλού.


 Το θέμα με το ταμείο αρωγής τραυματιών ποδοσφαιριστών καθώς και το ότι η ΕΠΣ πρέπει να δείχνει ότι είναι ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας τα έχουμε τονίσει πολλές φορές.
Ας δούμε ακόμα δυο παραδείγματα και ας κάνουμε τις συγκρίσεις.
Εμείς το μόνο που ξαναλέμε είναι ότι το ταμείο αρωγής θα γίνει!!!!   

Μικτή Λήμνου - Σ.Ε.Π.Λ.: Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης για τους τραυματισμένους ποδοσφαιριστές

Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν σημαδεύτηκε από σοβαρούς τραυματισμούς νέων αθλητών. Η μη ασφάλιση των ποδοσφαιριστών του Λημνιακού ποδοσφαίρου, εντείνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα ασφάλειας των δικών μας παιδιών.

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, σε συνεργασία με τον Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου, επιθυμώντας να βοηθήσει ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν στους αγώνες, διοργανώνει έναν αγώνα αλληλεγγύης.
Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 4.00 στο απόγευμα στο γήπεδο της Μύρινας, η Μεικτή Λήμνου θα αντιμετωπίσει τον Σ.Ε.Π.Λ..
Ο Σύνδεσμος θα επικοινωνήσει με όλες τις ομάδες του νησιού, οι οποίες και θα προτείνουν ποιοι παίχτες τους θα αγωνιστούν με την Μεικτή.

Ας είμαστε όλοι εκεί και ας συνεισφέρουμε για να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά!

                                                   

Διάθεση εσόδων τελικού Κυπέλλου

Η Ε.Π.Σ. Χανίων όπως κάθε χρόνο διέθεσε για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα έσοδα από τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα σε Άρη Σούδας και Άρη Βουκολιών. 

Φέτος έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης τα έσοδα διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Βούρβαχη για την οικονομική ενίσχυση.

Παράλληλα η Ε.Π.Σ. Χανίων πριν λίγες ημέρες κατέβαλε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Χανιώτη δημοσιογράφου Ευτύχη Κοκκινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου