Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Περί πειθαρχικών και νομικών.

Εδώ και ένα μήνα ένα από τα θέματα που συζητιόταν έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια ήταν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου.
Αρχικά με το θέμα του ΑΠΟ Χίος και με το αν ενημέρωσε ή όχι το σωματείο και αργότερα με τις οδηγίες που δόθηκαν  για τη χρησιμοποίηση του παίκτη. Το αποτέλεσμα όλων αυτών γνωστό.
Στη συνέχεια ήρθε το atromitosag.blogspot με αρκετά θέματα που αφορούσαν αποφάσεις της Π.Ε. και τέλος την Τρίτη ήρθε η ανακοίνωση στην Αθλητική Χίο του κ. Λάμπρου Αποστολή.
Το θέμα δεν είναι φετινό και άλλες φορές στο παρελθόν έχουν δώσει αφορμές για σχόλια.
Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε τι "εστί Πειθαρχική Επιτροπή" σε άλλες Ενώσεις και τι κάνει κάποια άλλη ένωση για να μην υπάρχουν περιπτώσεις σαν και αυτή του ΑΠΟ Χίος που ρώτησε κάποιον που δεν είχε ιδέα και παρόλα αυτά συνεχίζει να "δικάζει"
Πάμε :
ΕΠΣ Ηρακλείου και πως ανακοινώνει αποφάσεις για ενστάσεις.
http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=953

http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=978

Στο ίδιο μοτίβο δεκάδες άλλες Ενώσεις ανακοινώνουν ΔΗΜΟΣΙΑ  όλες τις αποφάσεις της Π.Ε. 
Και μην πει κανείς δεν γίνεται λόγω σχεδίασης της ιστοσελίδας. Και το Ηράκλειο την ίδια έχει.
Εκεί ίσως να μην βαριούνται να γράφουν αυτοί που την χειρίζονται ή να έχουν σαφές εντολές από τους υπεύθυνους για πλήρη πληροφόρηση των σωματείων.

Στο  άλλο θέμα τώρα. 
Ρώτησε λοιπόν ο ΑΠΟ και η απάντηση τον "έκαψε". Φυσικά κανείς δεν πήρε την ευθύνη αν και όλοι γνωρίζουν ποιοι φταίνε και τι έπρεπε να έχει γίνει.
Για να μην υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις η ΕΠΣ Κέρκυρας έκανε το παρακάτω:
  
  Παροχή νομικών υπηρεσιών

Με απόφαση του Δ.Σ. ανατίθεται η νομική υποστήριξη της ΕΠΣ Κέρκυρας και των σωματείων μελών της στο δικηγόρο κ. Ιωακείμ Γεωργούδη, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη σύνταξης γνωμοδοτήσεων και παροχής νομικών συμβουλών.
Τα ενδιαφερόμενα σωματεία θα μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως μέσω της γραμματείας της ΕΠΣ Κέρκυρας κάθε διοικητικό θέμα τα απασχολεί.
Διευκρινίζεται ότι για νομικές εργασίες που αφορούν τα σωματεία θα μπορούν αν το επιθυμούν να απευθυνθούν απευθείας στον κ. Γεωργούδη.


Ακόμα κάτι που κάνει η νέα διοίκηση στην Κέρκυρα:
Υποβολή προτάσεων για τη λειτουργία του Δ.Σ.

Συνάδελφοι,
Στο πλαίσιο της συζήτησης του θέματος «λειτουργία του Δ.Σ» σε επόμενη συνεδρίασή μας σας καλώ να καταθέσετε μέχρι τη Δευτέρα 21.3.2016 τις προτάσεις σας, προκειμένου να υπάρχει επαρκής χρόνος για την επεξεργασία τους.

Τι λέτε φίλοι και φίλες. Αξίζει να δεσμευτούμε για κάτι παρόμοιο; 
Δεν γνωρίζουμε αν το υιοθετούν αυτοί που σύντομα θα αποχωρήσουν, 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Τα ξαναλέμε σύντομα και φυσικά για να μην το ξεχνάνε κάποιοι:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου