Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Είμαστε εδώ

 Μετά τα όσα έχουν συμβεί, από την περασμένη Πέμπτη (17/3) αργά το βράδυ, ήρθε νομίζουμε η ώρα να πούμε μερικά πράγματα.
Καταρχάς από τότε έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα.
Πρώτον με την παραίτηση Σαρρή που σημαίνει ( προς το παρόν;;; ) τέλος εποχής.
Και δεύτερο έχουμε πλέον φανερά μια ομάδα που ετοιμάζετε να γίνει συνδυασμός για να διεκδικήσει το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου. Εδώ να πούμε ότι μπορεί εμείς να αποκαλύψαμε τη συνάντηση και τον τόπο αλλά ονόματα από εμάς δεν βγήκαν και δεν θα  βγουν.
Επανερχόμαστε στο πρώτο. Σαρρής λοιπόν και επίσημα τέλος. Στο Δ.Σ. όμως τα 6 από τα 9 μέλη είναι όπως όλοι γνωρίζουν της δικής του επιλογής και της απολύτου δικής τους εμπιστοσύνης.
Είναι σίγουρο πως στα σοβαρά θέματα θα παίρνουν και τη δική του έμπειρη γνώμη. Οπότε πάμε μέχρι το Φεβρουάριο(;;;) με ένα συμβούλιο χωρισμένο στα δυο και ο Θεός βοηθός.
Εμείς τώρα που κολλάμε εδώ;
 Από το πρώτο διάστημα που "βγήκαμε στην πιάτσα" σαν chiompala είπαμε ότι κάποτε  έρθει η ώρα που θα προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε επίσημα στα διοικητικά δρώμενα του Χιώτικου ποδοσφαίρου.           
Η ανάγκη για αλλαγή και ανασυγκρότηση  και  στο ποδόσφαιρο της Χίου πλέον, είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται όλοι. Ακόμα και αυτοί που χρόνια τώρα το οδήγησαν εδώ.
Σας ανακοινώνουμε λοιπόν πως σήμερα είμαστε μια ομάδα πέντε ανθρώπων του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μόνο. Είμαστε χρόνια στο χώρο και δεν ήρθαμε τώρα από το πουθενά για να το παίξουμε σωτήρες.  
Πολύ καιρό τώρα μέσα από το blog  προσπαθήσαμε να δείξουμε πως είναι το ποδόσφαιρο σε άλλα μέρη και να πάρουμε τα θετικά. 
Μιλήσαμε για Ταμείο Αρωγής Τραυματιών, για συμμετοχή στα κοινωνικά θέματα του κάθε τόπου, για δωρεάν διαιτησίες προς τις ομάδες ( το μόνο που πετύχαμε να γίνει), για πλήρη διαφάνεια στις αποφάσεις, για τους leaders που έχουν άλλες Ενώσεις και διάφορα άλλα.
Σήμερα σας λέμε πως στις επόμενες αρχαιρεσίες της ένωσης θα είμαστε παρόντες. Ή σαν ανεξάρτητη ομάδα ή στο πλευρό αυτών που αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται μόνο για το ποδόσφαιρο και τα ερασιτεχνικά σωματεία και δεν βλέπουν την ενασχόληση τους με τα κοινά του ποδοσφαίρου σαν ένα βήμα για την προσωπική τους προβολή.
Η στιγμή αυτή  λογικά αργεί, αλλά κάποιοι έχουν ανοίξει την προεκλογική περίοδο πάρα πολύ νωρίς. Για το λόγο αυτό και για να μην πάνε χαμένα και οικειοποιηθούν από άλλους, όσα εμείς λέμε εδώ και πάρα πολύ καιρό , σας ενημερώνουμε για τα εξής.
1)  Ονόματα θα ανακοινωθούν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.
2)  Σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα e-mail στο οποίο θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται γα το ποδόσφαιρο και μόνο να ανταλλάξει απόψεις μαζί μας 
3) Είπαμε πως δεν θέλουμε άλλοι να βρεθούν και να προτείνουν σαν σωτήρες αυτά που εμείς λέμε.
 Σήμερα λοιπόν προτείνουμε και δεσμευόμαστε για τα εξής που πιστεύουμε πως μπορούν να βοηθήσουν σωματεία και ποδόσφαιρο:

α) Άμεσα δημιουργία ταμείου αρωγής στους τραυματίες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. 
Για το θέμα αυτό υπάρχει έτοιμη πρόταση με όλες τις οικονομικές και τεχνικές λεπτομέρειες. Το ποσό που εξοικονομείται είναι κοντά στις 3000€ τη χρονιά με σχεδόν μηδαμινή επιβάρυνση των ομάδων και χωρίς να υπολογίζουμε έσοδα από τον τελικό κυπέλλου.

β) Νομική υποστήριξη στα σωματεία

γ) Βελτίωση του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομών ( κυρίως νέων - παίδων) με αποτέλεσμα την καλύτερη προετοιμασία των μικτών ομάδων.

δ) ενεργή συμμετοχή της Ε.Π.Σ. Χίου στα κοινωνικά θέματα του νησιού.

Υπάρχουν ακόμα και άλλες σκέψεις και προτάσεις αλλά σήμερα ξεκινάμε με τα βασικά.
Φυσικά αυτά πρέπει να γίνουν από το Σεπτέμβριο γιατί αν περιμένουμε να αλλάξει το Δ.Σ. χάνουμε ακόμα μια χρονιά. 
     
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες έτσι ώστε οι προτάσεις μας να  κατατεθούν επίσημα και νόμιμα  στην Γ. Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου εκ μέρους τη ομάδας μας, στην περίπτωση που δεν θέλουμε έως τότε να φανερώσουμε ποιοι είμαστε. 
Και για να μην υπάρχουν σχόλια και απορίες για αυτό, σας ξαναλέμε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και το καλοκαίρι για κάτι που θα γίνει τον Φεβρουάριο και υπάρχουν χαρτιά που δεν θέλουμε να τα κάψουμε όπως κάποιοι άλλοι.   

Τα ξαναλέμε σύντομα και πλέον το γνωρίζετε:
                                                             

       

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. φυσικά και έχουμε. Αβάπτιστος δεν είναι κανείς. Εσύ έχεις μυαλό να καταλαβαίνει τι διαβάζεις. Είπαμε ονόματα στην ώρα τους.

      Διαγραφή
  2. Κλαδιας,Ραπτακης,Σταυρακάκης,Λοιζος ο 5ος ποιος είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον πιο εύκολο δε βρήκες εσύ. Κρίμα έχασες. Αλλά ρε άνθρωπε να δεχθούμε Λοίζο και Κλαδιά. Οι άλλοι δυο θα έρθουν να μπουν στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου;
      Μην αμολάς τη βλακεία έτσι για να πεις κάτι.

      Διαγραφή
    2. Ευκολο πολύ είναι. Αν ειναι μέσα ο Λοιζος τότε ο πέμπτος ειναι ο Κομματάς. Πακέτο πάνε αυτοί οι δυο.

      Διαγραφή