Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Μετά από κλήρωση ο όμιλος του πρωταθλητή. Τι ζητάει η ΕΠΟ από τους υποψήφιους πρωταθλητές

Από την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου πληροφορούμαστε το εξής:

Ανακοίνωση


ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΝΗΣΩΝ(08/1/2016 06:12)

Αριθµ. πρωτ.746
 Προς: Ε.Π.Σ.: ∆ωδ/σου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάµου, Χίου. ΘΕΜΑ: Κλήρωση για την ανάδειξη της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας από τον Όµιλο των Ε.Π.Σ. των Νήσων του Αιγαίου (10ος Όµιλος), που θα πάρει την θέση της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας ∆ωδεκανήσου στον 11ο Όµιλο, του Πρωταθλήµατος των Πρωταθλητριών Οµάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασµό τους στην Γ΄ Εθνική.- -
 Κύριε Πρόεδρε, Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ε.Π.Ο. στη συνεδρίαση της 12.03.2015 (∆.Σ. Νο 39 μετά από αίτημα της Ε.Π.Σ.Δ. και παρουσία του προέδρου της κ.Διακοφώτη Παναγιώτη ) αποφάσισε την εκ περιτροπής ανά διετία, αρχής γενοµένης από την επόµενη αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, συγκρότηση των Οµίλων του Πρωταθλήµατος των Πρωταθλητριών Οµάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασµό τους στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία στους οποίους µετέχουν οι Οµάδες των Ε.Π.Σ. των Νήσων του Αιγαίου. 
Ως εκ τούτου για την περίοδο 2015 – 2016 θα πραγµατοποιηθεί κλήρωση από την Επιτροπή της Γ΄ Εθνικής την Τρίτη 12.01.2016 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο., για την ανάδειξη της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας από τον Όµιλο των Ε.Π.Σ. των Νήσων του Αιγαίου (10ος Όµιλος), που θα πάρει την θέση της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας ∆ωδεκανήσου στον 11ο Όµιλο του Πρωταθλήµατος των Πρωταθλητριών Οµάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασµό τους στην Γ΄ Εθνική. Οποιοσδήποτε επιθυµεί, µπορεί να παρευρεθεί στην ανωτέρω κλήρωση.

Δηλαδή με όσα αναφέρει η Ε.Π.Ο. υπάρχει πιθανότητα ο πρωταθλητής Χίου να μην είναι στον 10ο όμιλο με Σάμο Λέσβο Κυκλάδες όπως μέχρι σήμερα αλλά ή να πάει λόγω κλήρωσης στον 11ο με ομάδες από Αττική και Κορινθία ή να έχει ταξίδι στα Δωδεκάνησα.  
Επίσης η Ε.Π.Ο. με έγγραφο της από τις 21/12/2015 ενημερώνει τις Ε.Π.Σ. οι οποίες πρέπει να ενημερώσουν τις ομάδες για τα εξής: 
Η Ε.Π.Σ. Ευβοίας το έκανε!
Εδώ;;;; 

3 σχόλια:

  1. Πρέπει οπωσδήποτε κάποιος από την ΕΠΣ να μας εκπροσωπήσει στην κλήρωση στις 12/1 στην ΕΠΟ. Αλλά έχει γούστο να "πλακωθούν" πάλι μεταξύ τους για το ποιος θα πάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα δωδεκαννησα έκαναν την μανούρα και εδω στην χιο στον υπνο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή