Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Δεκέμβριο στον 11ο Ιανουάριο στον 10ο


Αυτό κανείς από όσους διαμαρτυρονται   δεν το πρόσεξε; 
Η Ε.Π.Ο.  στις 18/12/2015 ανάρτησε την προκήρυξη για τις πρωταθλήτριες ομάδες.
Εκεί - πάντα 18/12/2015 - έχει σίγουρα τα Δωδεκάνησα στον 11ο όμιλο και κάνει σωστά  ειδική μνεία για τους παρατηρητές αγώνων και διαιτησίας στο άρθρο 9 της προκήρυξης:



 τελευταία ενημέρωση 18/12/2015



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Άρθρο 9: Παρατηρητές / Διαιτητές
Οι Παρατηρητές Αγώνα, θα ορίζονται από την Επιτροπή και θα προέρχονται από Ε.Π.Σ. εκτός αυτών που συμμετέχουν στον κάθε Όμιλο, με εξαίρεση, για οικονομικούς λόγους, τους αγώνες του 10ου και 14ου Ομίλου καθώς και τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας της Δωδεκανήσου από τον 11ο Όμιλο.
Οι Διαιτητές, θα προέρχονται από Ε.Π.Σ. εκτός αυτών που συμμετέχουν στον κάθε Όμιλο, με εξαίρεση τους αγώνες του 14ο Ομίλου.
Οι Παρατηρητές Διαιτησίας, θα προέρχονται από Ε.Π.Σ. εκτός αυτών που συμμετέχουν στον κάθε Όμιλο, με εξαίρεση τους αγώνες του 10ου και 14ου Ομίλου καθώς και τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας της Δωδεκανήσου από τον 11ο Όμιλο, για οικονομικούς λόγους.


Τελικά ή η Ε.Π.Ο. έχει λάθος προκήρυξη ή όλα έγιναν μετά την επίσκεψη Γκιρτζίκη στη Ρόδο.
Τώρα τι μεσολάβησε από τις 18-12-2015 μέχρι την περασμένη Παρασκευή ας το βρουν οι αρμόδιοι;

Ενημέρωση 17:35
H Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, απάντησε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της για όλα όσα ακούστηκαν για το θέμα.
Πρώτα ενημέρωσε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης κάνοντας λόγω για μεγάλη επιτυχίας της Ε.Π.Σ. http://www.epsdod.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=223   και στη συνέχεια απάντησε στις διαμαρτυρίες.
Δεν θα πούμε εμείς αν έχουν δίκιο ή άδικο στο όλο θέμα.  Διαβάστε την ανακοίνωση και κρίνετε. 

Ανακοίνωση (12/1/2016 15:27)

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, υπερασπιζόμενη το δίκαιο αίτημα της για ισονομία και ισοπολιτεία κατά την νησιωτικότητα που διέπει την περιοχή δύναμης της, ζήτησε δια μέσου του Προέδρου της Παναγιώτη Διακοφώτη (στη συνεδρίαση της Ε.Π.Ο. στις 12/03/2015) το να αλλάξει η μέχρι σήμερα "δεδομένη" συμμετοχή της, στο όμιλο Αττικής.
Τα Δωδεκάνησα αποτελούν το πιο απομακρυσμένο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας, πόσο μάλλον του Αιγαίου.
Ήταν λοιπόν άδικο να συμπεριλαμβάνεται όλα αυτά τα χρόνια στον 11ο Όμιλο, τη στιγμή που σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις υπάγεται στον όμιλο Νήσων Αιγαίου.
Θεωρούμε τουλάχιστον θετικό το γεγονός πως κάποιες από τις Ενώσεις του Αιγαίου προχώρησαν σε επιστολές διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ με αφορμή την κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ (αφού αντιλήφθηκαν τις αντιξοότητες και την αδικία σε βάρος των ομάδων της Δωδεκανήσου), μόλις ήρθαν αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε διαφορετικό -από αυτόν που όλοι πρέπει να ανήκουμε- όμιλο.
Αλγεινή εντύπωση προκαλούν κάποια ανώνυμα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «σκάνδαλο» και «εξυπηρέτηση» της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.
Ως Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Δ. έχουμε αποδείξει από την αρχή της θητείας μας, πως διεκδικούμε ΜΟΝΟ μέσα από ΝΟΜΙΜΕΣ οδούς τα δικαιώματα των ομάδων μας. Συνεπώς, μας προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη ο ισχυρισμών των «ανωνύμων» δημοσιευμάτων ότι η ισότιμη αντιμετώπιση που δικαιούμαστε, γίνεται για την «εξυπηρέτηση» της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.
Η Δωδεκάνησος δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ» από ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η Ε.Π.Σ.Δ.  ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ!
Για την ιστορία, αξίζει να καταγράφει πως εκ των πραγμάτων η δυσκολότερη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ελλάδος, είναι η Δωδεκάνησος, έχοντας στη δύναμη της 70 ενεργά σωματεία, από την Κάρπαθο μέχρι την Πάτμο και τους Λειψούς!
Για την Ε.Π.Σ.Δ.
Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Διακοφώτης                                                    Γιώργος Παυλίδης
Εμείς σε ένα μόνο συμφωνούμε και τους βγάζουμε το καπέλο:

διεκδικούμε ΜΟΝΟ μέσα από ΝΟΜΙΜΕΣ οδούς τα δικαιώματα των ομάδων μας
Η Ε.Π.Σ.Δ.  ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ!

Εμείς αλήθεια τι διεκδικούμε;   

Υ.Γ. 
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εμείς γιατί δεν βγάλαμε; Αφήσαμε τους άλλους να μιλήσουν για εμάς ή θα στεναχωρούσαμε κάποιον αν υποστηρίζαμε τα δικαιώματα των ομάδων μας;
Θα μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος;    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου