Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κάποιοι τώρα έμαθαν για τα Δωδεκάνησα;

  Σε  θέμα υψίστης σημασίας για το ποδόσφαιρο μας, τείνει να εξελιχθεί η αλλαγή του ομίλου του πρωταθλητή που πρώτοι εμείς σας το παρουσιάσαμε. ( Δεν διεκδικούμε δάφνες για την πρωτιά, ηρεμήστε) 
Καλό ή κακό για τον πρωταθλητή μας; Είναι σχεδόν αδύνατο να απαντηθεί με σιγουριά πριν τη λήξη των πρωταθλημάτων, τουλάχιστον για το αγωνιστικό μέρος.
Σίγουρα αν πάμε εμείς στον 11ο από οικονομικής πλευράς είμαστε 100% κερδισμένοι. Αν μείνουμε στον 10ο με Δωδεκάνησα και Κυκλάδες τα έξοδα μετακίνησης ανεβαίνουν αρκετά.
Υπομονή και θα δούμε τέλη Απριλίου.  
Όσο αφορά τις ανακοινώσεις και τα "ποσταρίσματα διαμαρτυρίας " κάποιων, δυστυχώς ή όλη εξέλιξη φανερώνει το πόσο πίσω είμαστε σε όλα. Κλεισμένοι στα όρια του νησιού νομίζουμε πως και οι άλλοι βλέπουν την ενασχόληση τους με τα κοινά του ποδοσφαίρου  όπως οι εδώ. Αφήστε λοιπόν τις φωνές και κάντε την αυτοκριτική σας όλοι. Και οι 13 που επιλεχθήκατε από τον τέως Πρόεδρο και ο ίδιος φυσικά. 
 Πείτε μας πόσες φορές έχουμε προβάλλει θέματα από τα Δωδεκάνησα και άλλες Ενώσεις;( leader, ταμείο αρωγής, δωρεάν διαιτησίες. κοινωνική προσφορά, κλπ) Αναρωτηθήκατε γιατί το κάνουμε; Προσπαθήσατε να εφαρμόσετε κάτι ανάλογο εδώ;
Μην προσπαθήσετε τώρα, είναι πολύ αργά πλέον. Αφήστε το για τους επόμενους, το συντομότερο δυνατό!!!
 Ιδέες σας δείχνουμε για το καλό των σωματείων κύριοι και κυρία της Ε.Π.Σ.  Αντιπολίτευση κάνετε μόνοι σας στον εαυτό σας και πολύ καλή μάλιστα, δεν χρειάζεται να το κάνουν άλλοι.

Υ.Γ. Μιας και το θέμα είναι για το πόσο "μάγκες" είναι στα Δωδεκάνησα και πως λειτουργούν και τι πετυχαίνουν, δείτε ένα απλό παράδειγμα πως λειτουργούν οι άνθρωποι. 
http://www.epsdod.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=220   
Εδώ έγινε ποτέ κάτι τέτοιο; (όχι μόνο για τώρα μιλάμε και για πιο παλιά. )

Τώρα κάτι για το θέμα της κλήρωσης του αυτοκινήτου από τα Δωδεκάνησα και την προβολή του από τη στήλη του 
" παγκίτη":
Συγνώμη αλλά και αυτό από τον Ιούλιο του 2015 το είχαμε αναδείξει:
http://chiompala.blogspot.gr/2015/07/blog-post_27.html

Αργήσατε!

2 σχόλια:

  1. αφου εχεις ιδέες βάλε υποψιφιος και μην μας ζαλίζεις ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχε αύριο εκλογές σίγουρα......
      Πρέπει να είσαι μέλος για να έχεις ιδέες; Προτάσεις είναι κακό να κάνει κάποιος εκτός Δ.Σ. Για την πάρτη μας είναι οι προτάσεις εξυπνάκια μου; Για το καλό των σωματείων και των παικτών και μόνο καθόμαστε και γράφουμε. Αν θέλαμε προσωπική προβολή και αξιώματα θα μιλάγαμε με όνομα και επώνυμο και θα μοστράραμε τις φάτσες μας παντού.

      Διαγραφή