Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Έχει και η Σάμος LEADER


 Αντέδρασε η γείτονας (και συναγωνίστρια μέχρι πριν λίγες μέρες στο θέμα των μπαράζ ) ΕΠΣ Σάμου στην επιστολή που έστειλε στις Ενώσεις ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.
Εσείς κύριοι και κυρία της ΕΠΣ Χίου τι λέτε περί του θέματος αυτού;


Με δήλωσή του, που εστάλη στο Soccerplus, o πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Ν. Βακάλης, χαρακτηρίζει υποκριτική την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκης, στις Ενώσεις - μέλη της ομοσπονδίας, επιτιθέμενος στο Υπουργείο Πολιτισμού, με αφορμή την ανακοίνωση των επιχορηγήσεων προς τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Σάμου με ανακοίνωσή της είχε καταγγείλει τον πρέοδρο της ΕΠΟ για επιλεκτική επιχορήγηση 4.000 ευρώ, που έδωσε στην περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, σε κάποιες "εκλεκτές" Ενώσεις, αποκλείοντας κάποιες άλλες, όπως τη δίκη του.

Με βάση αυτή τη διάκριση, που ουδέποτε αντικρούστηκε από την πλευρά της ηγεσίας της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, θεωρεί υποκριτική την επιστολή Γκιρτζίκη, τουλάχιστον προς τις Ενώσεις που δεν απολαμβάνουν της επιχορήγησης της ΕΠΟ.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Βακάλη:
Η επιστολή  του Προέδρου της ΕΠΟ  στάλθηκε προφανώς κατά λάθος και στην ΕΠΣ Σάμου, καθώς και στις λοιπές μη επιχορηγούμενες από την ΕΠΟ, Ενώσεις.
Γιατί αν δεν υπάρχει λάθος, τότε περισσεύει η υποκρισία...!
 Δεν μπορεί να απευθύνεται σε εμάς και να αναφέρεται σε «αποπαίδια», σε «οικονομική απομόνωση», σε «προσπάθεια έλεγχου του Ελληνικού Ποδόσφαιρου», να μιλά για «ενότητα ανεξαρτήτως διαφορών» και για «υπεράσπιση του Καταστατικού και των Κανονισμών»....
Σ εμάς τα λέτε κ. Γκιρτζίκη; Εσείς;
 Γι αυτό κ η επιστολή θα επιστραφεί ως απαράδεκτη κ ανυπόστατη.
Υ/Γ: Το σπίτι του κρεμασμένου..., το γεμίσατε σχοινιά....!
Νίκος Βακάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου