Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τελικός κυπέλλου, εδώ.... και αλλού

                                           
Τελικός κυπέλλου την Τετάρτη και στη Χίο.
Είθισται, όλοι πριν από κάθε τελικό να μιλάνε για γιορτή ποδοσφαίρου κ.α.
Ας δούμε πως ετοιμάζονται και πως βλέπουν τον τελικό κάποιες  άλλες ενώσεις.
Η δικιά μας μέχρι σήμερα (   14/2   ) το μόνο που έχει για τον τελικό είναι η αναφορά στο πρόγραμμα αγώνων στην  ιστοσελίδα της ένωσης και η αφίσα που κυκλοφορεί.
Ελπίζοντας ότι έστω και στο παρά πέντε, θα κάνουν κάτι να προβάλλουν όπως το αξίζουν ο θεσμός και το προϊόν (ποδόσφαιρο), ας δούμε  τι ετοιμάζουν αλλού:

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ (13/2/2016 12:10) ΕΠΕΙΓΟΝ!

Σας ενημερώνουμε για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου στις 18.02.2016  ήμερα Πέμπτη και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου , παρακαλούμε για την τροποποίηση του προγράμματος προπονήσεων  της ομάδας  σας για να παρακολουθήσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένειά σας , τον τελικό.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι κατά την ημέρα διεξαγωγή του τελικού (18.02.2016) τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό καθώς επίσης και το Ενωσιακό γήπεδο.

ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε (12/2/2016 02:16)

Ενημερώνουμε τους αθλητικογράφους των Μ.Μ.Ε. ότι την Τρίτη 16.02.2016 και ώρα 13.30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Π.Σ.Δ. η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των φιναλίστ του 69 τελικού κυπέλλου Δωδεκανήσου ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΙΑΛΥΣΟΥ.
Επίσης θα ακολουθήσει στις 19.30   το καθιερωμένο δείπνο στο εστιατόριο Αυγουστίνος και θα είναι τιμή για εμάς η παρουσία σας εκεί.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:45 Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΗ (11/2/2016 13:12)

Μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών και την ανάδειξη του ζευγαριού Ηρόδοτος-Ρούβας για τον 45ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Κυπέλλου είχε αλλεπάλληλες επαφές με φορείς αθλητικών εγκαταστάσεων, την αστυνομία και τα δύο σωματεία, σχετικά με την διοργάνωση του τελικού.
 Αποφασίστηκε ο 45ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ να διεξαχθεί στο γήπεδο Εργοτέλη (Μαρτινέγκο) την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:45. Άμεσα τα δύο σωματεία θα κληθούν σε σύσκεψη με την Επιτροπή Κυπέλλου για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες διοργάνωσης του τελικού.
 Επίσης, αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα θα πραγματοποιηθεί δείπνο για τα δύο σωματεία που θα αγωνιστούν στον τελικό, τους διαιτητές του τελικού και την διοίκηση της ΕΠΣΗ. Το δείπνο είναι χορηγία από τον ιδιοκτήτη κ. Ζαχαρία Πετούση.

ΧΑΝΙΑ


(τα κύπελλα που θα απονείμει η ΕΠΣ Χανίων) 

Διαβάστε το, αξίζει!!! http://www.epshanion.gr/news/article.asp?code=2172

Μερικά αποσπάσματα:

Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χανίων:  Όσον αφορά τον τελικό, όπως κάθε χρόνο οι εισπράξεις του αγώνα – όπου η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ – θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και έχει ζητηθεί και από τη Νέα Τηλεόραση να δείξει το παιχνίδι ζωντανά με κάποιο αντίτιμο, το οποίο και αυτό θα πάει για αυτούς τους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θεωρώ λοιπόν ότι όλοι μαζί θα επιτελέσουμε ένα θεάρεστο έργο στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι και η κοινωνία μας και πραγματικά πέρα του ότι να παίξουμε και να διαφημίσουμε το ποδόσφαιρο θα κάνουμε και μία θεάρεστη πράξη....
...Θα είναι το θετικότερο όλων που γίνεται για πρώτη φορά το γεγονός ότι την Τρίτη το βράδυ θα οργανώσει η Ε.Π.Σ. Χανίων μία συνεστίαση, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά τιμ, τα Διοικητικά Συμβούλια και των δύο ομάδων αλλά και οι διαιτητές του αγώνα και οι εκπρόσωπο της διαιτησίας. Θα κάνουμε μία συνεστίαση, να φάμε και να πιούμε μαζί για να συσφίξουμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις ούτως ώστε να γίνει ένα ακόμα καλύτερο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Να ευχηθώ και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία και να φροντίσετε πάνω απ’ όλα το Χανιώτικο ποδόσφαιρο».

Πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Χανίων:  Είναι πραγματικά μία γιορτή και έτσι πρέπει να το δούμε όλοι μας, που αναβαθμίζει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο και τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως αυτή που πήρε η Ε.Π.Σ. Χανίων με το δείπνο για τις δύο ομάδες οπωσδήποτε συμβάλλουν για την καλυτέρευση των σχέσεων παικτών, προπονητών, παραγόντων και διαιτητών. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο, γιατί τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε.

ΚΕΡΚΥΡΑ

 Με την προσδοκία ότι  κάτι θα θελήσουν να μιμηθούν, μένουμε προς το παρόν με την απορία του γιατί όχι και εδώ κάτι. Η απάντηση φυσικά είναι γνωστή και εύκολη αλλά δεν είναι η στιγμή για περισσότερα. 

Καλή επιτυχία στους φιναλίστ. 

7 σχόλια:

  1. Πόσο μιζέρια εδώ...... Ανύπαρκτοι εντελώς. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μιζέρια εδώ...... Ανύπαρκτοι εντελώς. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εδώ θα πάρουν σεκιουριταδες για να βγάλουν παραπάνω ευρώ. Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεφτίλα αν εμφανιστούν σεκιουριτάδες. Ομολογούν στη πραξη την ανυπαρξία τους συνολικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς για ούζα πάμε όποτε θέλουμε. Σιγά μην περιμένουμε τον τελικό κυπέλλου . Άντε που βάζετε ιδέες παλιόπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανενας να μην πληρώσει εισιτήριο. αν οι εισπράξεις πήγαιναν στις ομαδες και φυσικα να πληρώσουμε σε αυτους οχι τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά βρε παλιόπαιδο δεν σέβεσαι την προσπάθεια της καλύτερης επσ όλων των αιώνων. Ντροπή σου.

      Διαγραφή