Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Έχουν και στην Αχαϊα LEADER

Γήπεδο Προσφυγικών – Ολοκλήρωση διαδικασίας δημοπράτησης

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της 34ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Π., συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας Μπαλαφούτης Δημήτρης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Κοντονή Σταύρο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Συναδινό Ιούλιο και ενημερώθηκε ότι η διαδικασία δημοπράτησης για το γήπεδο Προσφυγικών τελείωσε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. και εργολάβος του έργου ανέλαβε ο κος Παπαιωάννου.
Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας και όλο το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Κοντονή καθώς και τον Γ.Γ. Αθλητισμού κο Συναδινό γιατί μέσα σε διάστημα έξι μηνών υλοποίησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει στην Ε.Π.Σ.Α. για την ανακατασκευή του γηπέδου των Προσφυγικών.
Η Ε.Π.Σ.Α. θα τιμήσει τον Υφυπουργό και τον Γ.Γ. Αθλητισμού σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. Είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο των Προσφυγικών θα είναι έτοιμο από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά για να μπορούν να αγωνίζονται οι ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

πηγή: http://epsachaias.gr/?p=1072

 Όπως βλέπετε σε άλλες Ενώσεις  στριμώχνουν άσχημα τους αρμόδιους και σε άλλες Ενώσεις γίνονται έργα για όφελος των ομάδων τους.

Τελικά  είναι θέμα LEADER!!!!    
Μια και το στρίμωγμα έγινε μετά την κοπή της πίτας και κάπου πήρε το αυτί μας, ότι συζητήθηκε το γιατί εκτός τους διακριθέντες  δεν βραβεύθηκε κάποιος πρώην παράγοντας, διαιτητής κλπ., ας δούμε σήμερα (ακολουθούν και άλλα παραδείγματα) την ΕΠΣ Ηρακλείου:

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ Η ΕΠΣΗ (30/1/2016 09:18)

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΕΠΣΗ για την κοπή της πίτας με προσκεκλημένα όλα τα σωματεία στο "360 AVENUE" café-bar στο TALOS PLAZA. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις Μικτές Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ, με τα παιδιά και τους προπονητές τους να παραλαμβάνουν μετάλλια για την κατάκτηση των τίτλων στο κρητικό ποδόσφαιρο.
 Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκ μέρους της ΕΠΣ Ρεθύμνου ο πρόεδρος κ. Δασκαλομαρκάκης και ο ταμίας κ. Κουργιαντάκης ενώ από την ΕΠΣ Λασιθίου το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος κ. Μεταξάκης και ο γεν. γραμματέας κ. Σταματάκης, οι οποίοι μάλιστα στα πλαίσια του συγκρητισμού προσκλήθηκαν από τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου και έκοψαν όλοι μαζί με το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ την βασιλόπιτα. Μετά την κοπή της πίτας έγινε κλήρωση για το τυχερό σωματείο, το οποίο ήταν η Δόξα Ηρακλείου, κερδίζοντας ένα ρολόι χειρός, προσφορά από το χρυσοχοείο του προέδρου του ΣΔΠΗ, Κωνσταντίνου Κουναλάκη.
 Η ΕΠΣΗ προχώρησε σε τιμητικές απονομές σε πρόσωπα με σημαντική προσφορά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο επί χρόνια διατελέσας παράγοντας της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Σαρρής απουσίαζε για λόγους υγείας αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ επεσήμανε ότι θα τον επισκεφτεί για να του παραδώσει την τιμητική πλακέτα. Τιμήθηκαν οι Μιχάλης Σκεπάρνης (επί χρόνια διατελέσας παράγοντας του Εργοτέλη και πρώην πρόεδρος των Νέων Εργοτέλη), Γιώργος Κουκουλάκης (πρώην πρόεδρος ΑΟ Τυμπακίου), Τάσος Μαστορίδης (εκπαιδευτής διαιτησίας και γεν. γραμματέας ΣΔΠΗ), Σαμψών Ορφανουδάκης (επί χρόνια διατελέσας γενικός γραμματέας της ΕΠΣΗ και ιδρυτικό μέλος του σωματείου Δόξα Γαλιάς) και Μάκης Καζάκος (επί χρόνια παράγοντας της ΑΕ Κατσαμπά).
Οι σύντεκνοι κύριοι της Ε.Π.Σ. Χίου σέβονται και τιμούν το παρελθόν και αυτούς που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο.
Το κάνουν γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως αν δεν ήταν αυτοί ίσως σήμερα κάποιοι να μην είχαν τον "τίτλο" τους.
Κάποτε και εδώ γινόταν αυτό, τιμούσαν τους παλαιούς. 
Ίσως του χρόνου (που θα πλησιάζει και η ώρα της κάλπης)  το ξανακάνετε.
Υ.Γ. αν δεν το καταλάβατε, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ηρακλείου πρόσφερε το δώρο για τον τυχερό της πίτας. 
Είπε κανείς κάτι;

3 σχόλια:

  1. Ακόμα να το καταλάβετε; άλλες ενώσεις έχουν leaders και άλλες cheerleaders. Τόσο απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουμε μια επσ που την αποτελούν εκλεκτά μέλη της κοινωνιας του νησιού μας, κανε μας την χάρι άγνωστε. Όλα στραβά για εσένα ειναι τίποτα καλό δεν βλεπεις, φτάνει πια λοιδωρείται κόσμος ποιοι είστε εσεις και με ποιο δικαιωμα το κάνετε. μόνημα κριτική είστε αντε πουθενα αλλού να τα πειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανε μας την χάρι το χάρη με ΗΗΗΗ
      μόνημα το νι με ΙΙΙΙΙΙ
      Μάθε αυτά και τα ξαναλέμε

      Διαγραφή