Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε άλλα μέρη

 Τις τελευταίες ώρες αρκετή κουβέντα έχει γίνει για τα 1810€ που αναγκάστηκε να πληρώσει ο Κανάρης την Κυριακή. 
Ας δούμε πως αντέδρασε η ΕΠΣ Ηρακλείου σε ορισμό διαιτητών από Αθήνα σε αγώνα ομάδας της.
Είπε κανείς κάτι;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΥΠΟΨΙΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΟ κ. ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΟ κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΗ Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πληροφορήθηκε μέσω του επίσημου site της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Διαιτησίας τον ορισμό των διαιτητών της Γ’ Εθνικής και με έκπληξη είδε ότι στο παιχνίδι του σωματείου ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Ιάλυσο Ρόδο ορίστηκαν διαιτητές από τη Βοιωτία και τη Δυτική Αττική. Θεωρούμε παρανοϊκό αυτό το γεγονός, καθώς υπάρχουν τόσοι διαθέσιμοι διαιτητές από τις Ενώσεις Ρεθύμνου, Λασιθίου και Χανίων και όμως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ορίζει διαιτητές από την άλλη άκρη της Ελλάδας επιβαρύνοντας με πολλαπλάσια έξοδα λόγω της μετακίνησης το γηπεδούχο σωματείο. Αντιλαμβανόμαστε και δικαιολογούμε την αγανάκτηση που μας μεταφέρθηκε από τη διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα και εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρίας μας προς την ΕΠΟ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που επιβαρύνουν οικονομικά άνευ λόγου και αιτίας τα σωματεία με ορισμούς διαιτητών που στερούνται κάθε λογικής.
   O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                                            ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Από Ηράκλειο πάμε λίγο πιο δυτικά.  Χανιά.
Τι να πει όμως σε εμάς  ο κος. Βουρβαχης ....
Άσε που θέλει τώρα  να πάρει τη θέση του κυρίου Γιώργου ........  (επώνυμο βάλτε εσείς).
Επιτυχημένη η ετήσια εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Χανίων (photos)
Στην κατάμεστη αίθουσα του κοσμικού κέντρου "ΚΑΛΟΡΟΣ" πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/02) η ετήσια εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Χανίων, που κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και γίνεται για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης ευχαρίστησε θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και τους χορηγούς για τη στήριξή τους και τόνισε το πόσο σημαντικός είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται κάθε χρόνος ο χορός της Ένωσης.
Αναλυτικά διαβάστε εδώ:
http://www.epshanion.gr/news/article.asp?code=2185

Πάμε και στους γείτονες. 
Όπως διαβάσαμε στην Αθλητική Χίο η ΕΠΣ Σάμου έδωσε τις εισπράξεις του τελικού για τις ανάγκες άνεργου ανασφάλιστου συμπολίτη τους.
http://www.epssamou.gr/news/478-2016-02-18-12-39-58 
Ένα μεγάλο μπράβο και από εμάς.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λέσβου στην συνεδρίαση του στις 08/12/2015 αποφάσισε με ανακοίνωση του να ευχαριστήσει τους διαιτητές και επόπτες των αγώνων τις 05/06-12-2015 για την δωρεάν διαιτησία των αγώνων, υλοποίησαν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της ΕΠΣ Λέσβου για δύο δωρεάν διαιτησίες την περίοδο 2015-2016. Είναι μία ενέργεια που δίνει μία σηματνική οικονομική βοήθεια στα σωματεία σε μία δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά.

Δύο δωρεάν διαιτησίες η Λέσβος κυρία και  κύριοι της ΕΠΣ Χίου, κύριε Αρχιδιαιτητή και κύριοι διαιτητές μας.
Εδώ μείνανε ακόμα οκτώ αγωνιστικές. Υπάρχει πρόθεση ή έπρεπε εμείς να σας το υπενθυμίσουμε. 

Εδώ να πούμε και για τους διαιτητές γιατί είναι άδικο να τα ρίχνουμε όλα στην ΕΠΣ.
Διαιτητές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και κοινωνική προσφορά:
Το κοινωνικό πρόσωπο ΕΠΣΔ - Διαιτητών
Κατά την εβδομαδιαία συνάντηση των διαιτητών, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρόεδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη, έγινε η παράδοση ειδικού Η/Υ για άτομα με έλλειψη όρασης, σε νεαρό αγόρι από την Ρόδο, μετά την παράκληση της οικογένειας του.
Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της Ένωσης μας, που υλοποίησαν την απόφαση τους για την αγορά ειδικευμένου Η/Υ (με πλήρη δυνατότητα φωνητικών εντολών για τυφλούς), από το ήμισυ των αμοιβών τους για μια αγωνιστική, συμβάλλοντας στην προσπάθεια βοήθεια ενός μικρού Ροδίτη με έλλειψη όρασης.
Μάλιστα η μητέρα του αγοριού , απέστειλε και σχετική επιστολή, στην οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων τις ευχαριστήριες της Προς το Δ.Σ. της ΕΠΣΔ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, τον Πρόεδρο των διαιτητών κ. Αλέκο Μιτζιρίκη και το Δ.Σ., το τοπικό όργανο διαιτησίας και τους κ.κ. Θεοφάνη Πελλό, Κώστα Ζανετίδη και Μπάμπη Λάμπρου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει προς τους διαιτητές και παρατηρητές που συνέβαλαν στην αγορά του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή με την καταβολή του 50% της αμοιβής τους για την προηγούμενη αγωνιστική.
πηγή: http://www.news12.gr

Έχετε κύριοι να μας πείτε κάτι;

Στο θέμα τώρα που μας άφησε άφωνους και να απορούμε.
Όλοι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το προσφυγικό θέμα αφού η Χίος είναι στην πρώτη γραμμή.
Διάθεση για κοινωνική προσφορά από την ΕΠΣ Χίου δεν έχουμε δει, δυστυχώς μέχρι τώρα.
Αλλά να βλέπεις την ΕΠΣ Ηπείρου να αφιερώνει την ετήσια εκδήλωση της στο προσφυγικό εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Τι διαφορετικό βλέπουν όλοι οι άλλοι στο ποδόσφαιρο;  
Εμείς μόνο αυτό να πούμε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι κοινωνικό φαινόμενο και πρέπει να δείχνουμε,εμείς που ασχολούμαστε με αυτό και μόνο για αυτό, ότι είμαστε ένα κομμάτι της κοινωνίας που βλέπουμε τα προβλήματα της  πρέπει να βοηθάμε ( ανάλογα με τις δυνατότητες μας όπως μπορούμε )  και όχι να μένουμε κλεισμένοι στο μικρόκοσμο μας.


Εκδηλωση Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ (18/2/2016 10:22)

Θέλοντας να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την ανταπόκριση των Σωματείων προσφέροντας κουβέρτες για την ημέρα της εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως και τα υπόλοιπα Σωματεία να ανταποκριθούν για τον σκοπό αυτό, φέρνοντας τις κουβέρτες όχι στα γραφεία της Ενώσεως, αλλά την Κυριακή στο χώρο της εκδήλωσης.

Υ.Γ. «Verba volant, scripta manent»
Το χουμε ακόμα  το λατινικό οι π.......ες.



3 σχόλια:

  1. εκλογές έχει το 2017 και μην μας ζαλίζετε αντε επιτελους όλοι οι ξερόλες έχει μαζευθεί εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλοι οι ξερόλες έχουν μαζευτεί εδώ. Πες το σωστά να σε καταλάβουν.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον 5:42 ως προς το 2017. Δυστυχώς ένα χρόνο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτούς. Εκτός και αν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή