Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Εκεί που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για τα σωματεία.

             
Πριν λίγο και καιρό η ΕΠΣ Χανίων είχε ανακοινώσει για τις δωρεάν διαιτησίες στη Β΄κατηγορία.
Κάτι που έχει γίνει πλέον "θεσμός" στην ένωση της Κρήτης. Τώρα ανακοινώνουν  τις δωρεάν διαιτησίες για Α΄και Γ΄κατηγορία.
Βλέπουμε ότι προσφέρουν οκτώ ( 8 ) σε κάθε κατηγορία.  
Ενημέρωση για δωρεάν διαιτησίες σε Α' και Γ' Κατηγορία

Σας ενημερώνουμε ότι οι αγωνιστικές για τις οποίες τα διαγωνιζόμενα σωματεία της Α΄ τοπικής κατηγορίας, δεν θα καταβάλλουν έξοδα διαιτησίας, οι οποίες είναι προσφορά της Ε.Π.Σ. Χανίων και του Σ.Δ.Π. Χανίων είναι οι παρακάτω:
2η, 4η, 6η, 8η, 10η, 12η, 14η και η 16η. 

Σας ενημερώνουμε ότι οι αγωνιστικές για τις οποίες τα διαγωνιζόμενα σωματεία της Γ΄ τοπικής κατηγορίας, δεν θα καταβάλλουν έξοδα διαιτησίας, οι οποίες είναι προσφορά της Ε.Π.Σ. Χανίων και του Σ.Δ.Π. Χανίων είναι οι παρακάτω:
2η , 3η, 5η, 7η, 9η, 10η, 11η και η 13η.
Επίσης στη 12η αγωνιστική η διαιτησία του αγώνα Τάλως – Υρτακίνα είναι δωρεάν λόγω του ρεπό που έχουν στις ανωτέρω αγωνιστικές τα δύο σωματεία ούτως ώστε να υπάρχει ισονομία στις οκτώ [8] δωρεάν διαιτησίες.

Για το Δ. Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡ.

Εδώ και η  ανακοίνωση για τη Β΄κατηγορία και το ερώτημα που είχαμε τότε (29/10) απευθύνει:
Σας ενημερώνουμε ότι οι αγωνιστικές για τις οποίες τα διαγωνιζόμενα σωματεία της Β΄ τοπικής κατηγορίας δεν θα καταβάλλουν έξοδα διαιτησίας, οι οποίες είναι προσφορά της Ε.Π.Σ. Χανίων και του Σ.Δ.Π. Χανίων είναι οι παρακάτω:
5η , 7η, 9η, 11η, 13η, 15η, 17η και η 19η.

"Κύριε Φρατζέσκο, κυρία και κύριοι του Δ.Σ., Διαιτητές της Ε.Π.Σ. Χίου..... η μπάλα στα πόδια σας τώρα. Αναμένουμε!!!
Μη γίνει πάλι  θέμα ποιος θα το προτείνει.... 
Ξέρετε εσείς."

Οκτώ δωρεάν τη σεζόν στα Χανιά Κυρία και Κύριοι. Μία εδώ τη σεζόν, τα τελευταία χρόνια μετά την προβολή του θέματος από ΕΜΑΣ!!!
Σήμερα, ένα μήνα μετά, επαναλαμβάνουμε την ερώτηση. Άλλα απάντηση δίνουμε μόνοι μας.

Γιατί κύριοι μόνο μία δωρεάν; Γιατί 8 εκεί;Σίγουρα εκεί είναι περισσότεροι οι αγώνες Αλλά σε ποσοστό πάλι πιο μικρό είναι το εδώ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι υπάρχει άρνηση των διαιτητών για παραπάνω δωρεάν. Αν λέμε, αν ισχύει κάτι τέτοιο σας έχουμε τη λύση Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Χίου και Κύριε Αρχιδιαιτητή. 
Διαβάστε και δείξτε μας αν μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε τα σωματεία:
Είναι γνωστό σε όλους ότι σχεδόν όλοι οι διαιτητές έπρεπε να τιμωρηθούν με δύο μήνες αποκλεισμό  βάση του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου γιατί άφησαν και αγωνίσθηκαν γεννηθέντες του 2001. (Το αν δεν το γνώριζαν εκείνοι και οι υπεύθυνοι από ΕΠΣ - ΤΟΔ δεν ενδιαφέρει τον Κανονισμό). Τιμωρία  φυσικά δεν υπήρξε με τη δικαιολογία του δεν βγαίνουν τα παιχνίδια. Δεκτό. Εφόσον δεν τιμωρήθηκαν με δυο μήνες  ( χονδρικά 10 αγώνες) " υποχρεώστε τους " σε τρεις δωρεάν διαιτησίες να σας πει ΜΠΡΑΒΟ όλη η πιάτσα. 
Θέλετε; Μπορείτε; Εδώ είμαστε και περιμένουμε. 
Δύο κουβέντες ακόμα.

α)  Όταν λύσετε τα εσωτερικά σας, όταν είστε 100% σίγουροι για το ποιος είναι με ποιον, όταν βρείτε ποιος θα πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής από το " μεγάλο αφεντικό ", όταν καταφέρετε να είστε όλοι σε ένα συμβούλιο,όταν συντρίψετε τον πληροφοριοδότη,όταν τα βρείτε για τους παρατηρητές, τότε κάντε και κάτι για τις ομάδες. "Ματώνουν" και αυτές. Αν τελικά  δεν το μπορείτε κάντε κάτι καλύτερο. 
ΑΠΑΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ !!!

είναι το μόνο που μπορείτε εύκολα και σίγουρα να κάνετε!!!

β) Κάντε γλέντια και όχι πόλεμο ο "συνάδελφος blogger",  γιουσουφάκι - χανουμάκι και Βόρειες Κορέες  ο δημοσιογράφος, έντονα φραστικά επεισόδια με βαριές κουβέντες, διαβάζουμε αλλού. Μεγάλη ένταση!!! 
Εγινε κάτι σοβαρό και δεν το πήραμε είδηση εμείς; Αν ναι καλώς. Αλλιώς προσοχή!!!!!
Στο  http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=73&t=294949 διαβάζουμε:
γιουσουφάκι Τούρκικη λέξη

Ο υποτελής, ο υποτακτικός. Ενίοτε και ο αυλοκόλακας.

Νεαρό αγόρι (συνήθως σε προεφηβική ή πρώιμη εφηβική ηλικία) στην υπηρεσία οθωμανού αξιωματούχου, το οποίο, εκτός από εργασία, προσέφερε και σεξουαλικές απολαύσεις στο αφεντικό του.
  Οι μέρες είναι δύσκολες και πονηρές παιδιά, αφήστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ τα περί πολέμων, εντάσεων, Κορέων  και γιουσουφακιών( σε κατοχική περίοδο παραπέμπουν και αυτά). Δεν βοηθάνε σε τίποτα.
Μια προτροπή μόνο από εμάς: 

Υ.Γ.

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στην Ε.Π.Σ.  Δωδεκανήσου και τους LEADERS  που έχουν.
Πήγε και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.:

 Συναντήθηκε στα   γραφεία    της  ΕΠΣΔ., με το σωματείο  που  μας   εκπροσωπεί   στην  Γ  ΕΘΝΙΚΗ  ΓΑΣ  ΙΑΛΥΣΟ  ,σωματεία    που ειναι  στο   προγραμμα  του  ΟΠΑΠ    και    του  γυναικείου   ποδ/ρου   ,παρακολουθησε    την  συνεδριαση  του  Δ.Σ.,εγινε   αποδεκτης   των  προβλημάτων    του   Δωδεκανησιακού  ποδ/ρου,εξήρε  τις  πρωτοποριακές   ενέργειες   για   την  κατασκευή  Ενωσιακού   γηπέδου   στο  ΤΣΑΙΡΙ. Και υποσχεθηκε    οτι  θα  σταθεί  στο  πλευρό   της  Ενωσης  σ  οτιδήποτε  χρειασθεί.



Καλό σας βράδυ κύριοι!!!

Εμείς τα ξαναλέμε και ξέρετε εσείς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου