Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς λόγια

 



Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓΑΠΗΣ (11/12/2015 03:47)

Απο   τον  Συνδεσμο   Αγάπης    εστάλη  στην  ΕΠΣΔ  το   πιο  κάτω    ευχαριστήριο:
Κύριε  πρόεδρε,θα  θέλαμε  να  εκφράσουμε   τις  ευχαριστίες   μας   προς   την  Επιτροπή  Καλλιέργειας  και  Ανάπτυξης   της  Ε.Π.Σ.Δ.  για  την  εξαιρετική     διοργάνωση   που   πραγματοποιηθηκε    στις  6/12/2015   στο  γήπεδο  ΙΑΛΥΣΟΥ.
   Η  συμμετοχή    των  μικρών   παιδιών     στη  συγκέντρωση  τροφίμων  για  τις  ανάγκες   του  συλλόγου   μας   ήταν  συγκινητική.Θελουμε  μεσω  εσάς   να  ευχαριστήρουμε  όλα   τα  σωματεία   της   δυναμής  σας  που  πήραν  μέρος   στο  τουρνουά   των  Προτζουνιορ  και  ιδιαίτερα  τον   πρόεδρο   και    τα  μέλη   της  Επιτροπής   Καλλιέργειας   και  Ανάπτυξης   για   την   συμπαραστασή  τους   στο  φιλαθρωπικό  μας   εργο.
Για  το   Δ.Σ.  Η  Πρόεδρος    Αννα   Ιωαννιδου-Ραυμόνδου   
Η  Γραμματέας   Ειρήνη  Γιαλλουρακη-Καρακατσάνη

ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. (14/12/2015 02:13)

Την  Τρίτη   22-12-2015  και   ωρα   15.30   στο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ   ΣΤΑΔΙΟ   ΡΟΔΟΥ  θα   διεξαχθεί   αγώνας    για  φιλανθρωπικό   σκοπό   στην  μνήμη  ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΚΥΠΡΑΙΟΥ  σε  συνεργασία   με  τον  Σύνδεσμο  Αγαπης ,αγωνας μεταξύ    των   παραγόντων ,παρατηρητών   και    του  Σ.Δ.Π.ΔΩΔ/ΣΟΥ.  

EΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (15/12/2015 05:51)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ – ΑΝΤΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΑ 
Η Επιτροπή καλλιέργειας και ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ. σε συνεργασία με το Δίκτυο Αλληλεγγύης «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου junior. 
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί στο Καρακόνερο. 
Οι διοργανωτές προσκαλούν όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί να προσφέρουν σε τρόφιμα ότι και όσα μπορούν προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας που αυξάνονται μέρα με τη μέρα με αλματώδεις ρυθμούς. 
Τα τρόφιμα θα προσφερθούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα διανεμηθούν σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη. 
Το φαινόμενο της έλλειψης ακόμα και αυτών των πρώτων αναγκών για τις οικογένειες  έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις. 
Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λίγη χαρά και ελπίδα . Σας περιμένουμε . 

Ε.Π.Σ. Χίου 
Προσπάθειες μια εβδομάδα, να μαζευτούν για να συνεδριάσουν.

Υ.Γ. Όπως λέει ο τίτλος " χωρίς λόγια ". Τα σχόλια δικά σας!

Εμείς μόνο αυτό:




1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό κορίτσια. Όταν μπορεί ο ένας ο άλλος έχει μάθημα, ο άλλος δουλειά, ο τρίτος μαγαζί ο τέταρτος βαριέται. Τώρα όταν μπορούν αυτοί, ο ένας λείπει εκτός, η κυρία του Δ.Σ. μπορεί, αλλά πάλι ένας έχει μαγαζί, άλλος ξαναβαριέται, άλλος γιορτάζει, ένας μονίμως απέχει και ο κύριος υπεύθυνος για αυτό το χάλι που βλέπουμε προσωρινά(;) κωλύεται να παραστεί. Κατά τα άλλα έχουν το θράσος ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ να κάνουν συμμαχίες από τώρα και να θέλουν ξανά να πάνε το ποδόσφαιρο μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή