Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6-12 η ημερίδα της  ΕΠΣ Δωδεκανήσου με θέμα : «Στηρίζω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συμβάλλω στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών». 

Άντε και στα δικά μας με το καλό.


Απών λόγω... κωλύματος ο Σαρρής από την ημερίδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

  
Μια σπουδαία προσφορά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου προς τα σωματεία του νησιού μας, ήταν η σημερινή ημερίδα με την επωνυμία «Στηρίζω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συμβάλλω στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών».
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με επιτυχία καθώς η θεματολογία έγινε με προσέγγιση επιστημονική σε θεωρία και πράξη. Ουσιαστικά η σημερινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο μας αλλά εκείνοι που ηγούνται των σωματείων μας τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε προπονητικό, έκαναν αισθητή την απουσία τους.
Η διοίκηση της ΕΠΣΔ έπραξε το καθήκον της σε ότι αφορά τις πρώτες βοήθειες προς τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους και έδειξε πως έχει την διάθεση να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Το βάρος που δίνει ιδιαίτερα στις υποδομές φανερώνει πως κάτι αλλάζει σε τέτοια θέματα και ευχόμαστε να μην είναι μόνο οι εντυπώσεις αλλά να γίνουν πράξη τα όσα αναφέρθηκαν από όλους στις ομιλίες τους και πραγματικά τα μικρά παιδιά να είναι το πρώτο μέλημα του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης.
Η ημερίδα άνοιξε με ομιλητή τον πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτη να εστιάζει στην προσπάθεια που κάνει η ένωση για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους.
Ακολούθησαν οι ομιλίες του ειδικού καρδιολόγου Μπακίρη Παύλου, του χειρούργου ορθοπεδικού Νίκου Άντερσεν, του προέδρου της Υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΟ (μέλος ΟΥΕΦΑ) και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Οικονομίδη, του αντιπροέδρου της ΕΠΣΔ και φαρμακοποιού Γιώργου Παυλίδη, του αθλητιάτρου Όμηρου Εμμανουηλίδη και του αντιπροέδρου της ΚΕΔ-διαιτητή ΦΙΦΑ Χριστόφορου Ζωγράφου και ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Ελλάδος Κώστας Τσάνας, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου με τον υπεύθυνο τους Τσιμπλέκα Χαράλαμπο έκαναν άψογη παρουσίαση πρώτων βοηθειών προς τους ποδοσφαιριστές εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων για κάθε συνάνθρωπο μας.
Επίσης σε διπλανή αίθουσα του ΕΒΕΔ έγινε πρακτική παρουσίαση των πρώτων βοηθειών προς τους υποψήφιους προπονητές της σχολής UEFA C που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πόλη μας και συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτές τους Τέλη Μπατάκη, Στράτο Βουτσακέλη και Άγγελο Κυρανούδη.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΔ Μιχάλης Κόκκινος, Φιλήμονας Καλιβούρης, Μιχάλης Βεργωτής, ο εκπρόσωπος της 95 ΑΤΔΕ Αντ/ρχης Οικονόμου Θεοφάνης, οι ενωσιακοί προπονητές Θόδωρας Θεοδώρου, Γιάννης Σιφωνιος.
Πηγή: drasinews.gr
 Στην εκδήλωση δεν παρευρέθηκε  ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής παρότι είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα της ημερίδας   ενώ πήγαν κανονικά ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρ. Ζωγράφος που μίλησε για τους στημένους αγώνες και ο ειδικός σε θέματα ιατρικής και ποδοσφαίρου μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Ι. Οικονομίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου