Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

Το θέμα της δημιουργίας και εδώ ,ταμείου αρωγής στους τραυματίες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όπως και σε άλλες Ενώσεις, το προβάλλουμε εδώ και πολλούς μήνες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΚΑΝΕΙΣ ούτε ομάδες (κυρίως)  ούτε παίκτες ούτε κάποιος από τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. είχε την ευαισθησία ή δεν ένιωσε την ανάγκη να προτείνει τη δημιουργία του. Εμείς  δεν έχουμε ούτε τη θέση ούτε τη " τύχη" να μπορούμε να προτείνουμε κάτι στο Δ.Σ. ή στην Γ.Σ. Προτάσεις και ιδέες μόνο από εδώ μέσα.

 Ίσως εδώ να μην έχουν ανάγκη το όποιο βοήθημα. 

Τώρα λοιπόν που σιγά σιγά το θέμα των ημερών , η πασίγνωστη  ανακυβίστηση στο γήπεδο των Νενήτων , μας τελειώνει ας δούμε τι γίνεται αλλού και να πούμε κάτι για ένα άλλο σοβαρό θέμα που μάθαμε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ


EPSA_logo

Η Επιτροπή Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών συνεδρίασε την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.
Η Επιτροπή αποτελείται από τους κυρίους Μπαλαφούτη Δήμήτριο (Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Α.), Μαζαράκη Ανδρέα (Εκπρόσωπος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών), Παπανικολάου Δημήτριο (Πρόεδρος Σ.Δ.Π.Α.), Κόμπλα Δημήτριο (Πρόεδρος Σ.Ε.Π.Α.) και Λογαρά Ηλία (Πρόεδρος Σ.Π.Π.Α.).

Αποφασίστηκε η διάθεση χρηματικών ποσών στους κάτωθι ποδοσφαιριστές:
1. Βουρλούμης Ιωάννης
2. Καναβόγιαννης Ηλίας
3. Λάζαρης Κωνσταντίνος
4. Τσάλτας Φώτης
5. Χριστόπουλος Στέφανος


Η παραλαβή του χρηματικού ποσού από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα γίνει έως τις 31/12/2014 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Δευτέρα 24-11-2014
πηγή: http://www.patragoal.gr

Στην Αχαΐα λοιπόν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Είδαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση για τα Δωδεκάνησα : 
ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Στηρίζω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συμβάλω στην ασφάλεια των αθλητών.

είναι το σλόγκαν της εκδήλωσης που διοργανώνουν 
ΕΔΩ;;; 

Πάμε να δούμε και  τα εδώ τα πιο σοβαρά ,
Εκτός της κωλοτούμπας του Λάμπρου Αποστολή ( ενέργεια που βγήκε αυθόρμητα μετά την επιτυχία της ομάδας του και του τρόπου που έγινε ) κάποιοι άλλοι συνεχίζουν τις δικές τους.
Εδώ και μέρες  αναδείχθηκε από άλλο blog ότι το πρωτάθλημα μέχρι την 8η αγωνιστική  δεν παιζόταν με τους ίδιους όρους από όλες της ομάδες και γι αυτό ήταν συνυπεύθυνοι (εκτός της ομάδας της Καλαμωτής)  και οι διαιτητές που επέτρεψαν την αναγραφή στο φύλλο αγώνα παραπάνω αλλοδαπών από το επιτρεπόμενο όριο που θέτει ο Κ.Α.Π. 
Διαβάσαμε ακόμα σε ιστοσελίδα ότι επιβλήθηκε ποινή και με παρέμβαση δικηγόρου ανακλήθηκε. 
Το περίεργο όμως σχετικά μεν την ανάκληση της ποινής είναι το τι πιστεύει η Π.Ε. της Ε.Π.Σ.  και τι το "υψηλόβαθμο μέλος του Τ.Ο.Δ." ( δεν γράφει όνομα, οπότε έτσι θα αποκαλούμε τον Κύριο   ) . Οι μεν λένε πως είναι  μέρα  και ο άλλος νύχτα. 
Στο θέμα των αλλοδαπών. Ποιος έδωσε το (προφορικά όπως γράφει η Αθλ. Χίος ) ελεύθερο στην Καλαμωτή να χρησιμοποιεί όσους θέλει αλλοδαπούς;
Ευθύνη δεν αναλαμβάνει κανείς για ότι λέει (υποτίθεται γνωρίζοντας τους κανονισμούς ) στις ομάδες ; 
Παιδιά ... το θέμα δεν είναι τι πιστεύετε ή τι νομίζετε ότι ισχύει εσείς., αλλά το τι λένε οι κανονισμοί που πρέπει να ΞΕΡΕΤΕ και είστε εκεί να τους εφαρμόσετε στο ακέραιο για όλους. Και οι δύο πλευρές, ΕΠΣ - Διαιτητές.
Αν δεν το μπορείτε αυτό, ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.    
Με όλο το σεβασμό Κύριε , αλλά ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει ΟΛΟΥΣ τους κανονισμούς. Αυτούς εφαρμόζει με τα σφυρίγματα του και βάση αυτών συμπληρώνει το Φ.Α. Δεν γίνετε να μην γνωρίζει τον Κ.Α.Π. και το ποιοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα. Δεν μπορεί να μην ελέγχει τους αλλοδαπούς μιας ομάδας. Αν δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει τους κανονισμούς και να τους  εφαρμόζει και πριν την έναρξη του αγώνα την ώρα της σύνταξης του Φ.Α.  τότε ας μαζεύει κάθε ομάδα όσους ποδοσφαιριστές βρίσκει διαθέσιμους στις καφετέριες να τους ντύνει με τα χρώματα της και να δίνει τον αγώνα της. Τι τα θέλουμε  τα δελτία και τα υπόλοιπα; 
Υπάρχει περίπτωση κύριε  "υψηλόβαθμο μέλος του Τ.Ο.Δ." να μην είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να  ξέρει το αρ. 15 του Κ.Α.Π. Αν υπάρχουν τέτοιοι μεταξύ σας καλύτερα κλείστε το. Το ίδιο για το 19 και για να μην κουράζουμε άλλο,όλα όσα  γίνονται  πριν την έναρξη του αγώνα είναι όλα εφαρμογή άρθρων του  Κ.Α.Π.  που οφείλουν να γνωρίζουν εκτός των ομάδων και οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. 
Αν διαβάσετε αξιότιμο, "υψηλόβαθμο μέλος του Τ.Ο.Δ." το Αρ. 22 παρ 1 του Κανονισμού Διαιτησίας  και οι διαιτητές τοπικών πρωταθλημάτων  υποβάλλονται σε γραπτές η προφορικές εξετάσεις κάθε χρόνο για την διαπίστωση των γνώσεων τους στον Κ.Α.Π. Όπότε: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ!!! ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ από το αρμόδιο όργανο.
Τα μέλη της ΕΠΣ που λένε  ότι φέτος θα εφαρμόζουν πλήρως και για όλους τους κανονισμούς  που είναι; Σε ποιον ανήκουν οι διαιτητές; Στην τοπική του μπάσκετ; 
Τι θα πείτε κύριοι αν μια ομάδα πει δεν πληρώνω γιατί δεν εφαρμόζονται όλα για όλους; 
Η απάντηση εύκολη: πλήρωσε για να μπορείς να έχεις πάρε - δώσε στις  μεταγραφές του Ιανουαρίου και αν έχεις πάνω από 150€ δεν σου ορίζουμε αγώνες όπως ΛΕΕΙ Ο ΚΑΠ!!!!! αλλά μόνο για τις ομάδες.
Κρίμα!!!!!!!!!










1 σχόλιο: