Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΛΑΡΙΣΑ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ !



 Συνεχίζοντας τη βόλτα σε άλλες περιοχές,είπαμε να δούμε τι γίνεται στα πιο ορεινά μέρη.
Λόγω της εποχής  η Λάρισα ήταν μια καλή επιλογή. 
Πόλη άκρως ερωτική ήταν ότι πρέπει για δύο Κυρίες σαν την Μαριγώ και την Κατίγκω. Σας την συνιστούμε ανεπιφύλαχτα σε όσους ετοιμάζουν χειμερινές αποδράσεις. Υποχρεωτικό το πέρασμα έστω και για μια φορά από τα " Χίλια Χείλια "  και μια βόλτα στο AEL ARENA  
   
Αρκετό καιρό τώρα παρατηρούμε την Ε.Π.Σ . ΛΑΡΙΣΑΣ μια Ένωση που στα πρωταθλήματα Α΄, Α1 Β΄ και Γ΄ κατηγορίας συμμετέχουν 104 ομάδες.
Εκεί, όπως και σε άλλες φυσικά Ενώσεις, βλέπουμε  πράγματα που τα λέμε καιρό τώρα, αλλά δυστυχώς στου κουφού την πόρτα που λέει και ο λαός.
Από τη συγκεκριμένη Ένωση πήραμε αρκετές ιδέες όταν μιλήσαμε για Ταμείο Αρωγής.
Ας δούμε και πως λειτουργούν:

Οδηγίες προς ποδοσφαιριστές και σωματεία για τη λειτουργία του Ταμείου Αρωγής
  
                                                    
Από τη Γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας ανακοινώνονται οι παρακάτω οδηγίες προς τους εκπροσώπους των σωματείων μελών της και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων τους, που στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου θα τραυματιστούν κατά την ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα και θα απευθυνθούν για τη διαπίστωση του τραυματισμού τους και την αποθεραπεία τους, στους συνεργαζόμενους με το Ταμείο Αρωγής της Ένωσης φυσιοθεραπευτές.

ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ»

Όλα τα σωματεία του Νομού, εκτός αυτών των επαρχιών Ελασσόνας και Τυρνάβου, 86 τον αριθμό (σε αυτά περιλαμβάνονται και ο Δωτιέας Αγιάς, η ερασιτεχνική ΑΕΛ και οι γυναικείες ομάδες Κένταυρος και ΑΕΛ), θα εξυπηρετούνται από το «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ» Θεραπευτήριο, που βρίσκεται στην Εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης (πριν από τη διασταύρωση των Δέντρων).
Κάθε ποδοσφαιριστής των παραπάνω ομάδων που υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια αγώνων του Σαββατοκύριακου ή κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του, θα πρέπει την επόμενη του τραυματισμού ημέρα, να τηλεφωνεί αυτός ή ο εκπρόσωπος της ομάδας του στο «Απολλώνειο» Θεραπευτήριο (τηλ. 2410 831170), να αναφέρει στη Γραμματεία το όνομα του τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή και αυτό της ομάδας του και να ζητά άμεση ημερομηνία επίσκεψής του για τη διάγνωση του τραυματισμού του. Από το θεραπευτήριο θα του δίνεται η ημέρα και ώρα της επίσκεψής του σ΄ αυτό και μετά την επίσκεψή του αυτή, το πλήρες πρόγραμμα των επισκέψεών του για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.
Κατά την πρώτη του επίσκεψη στο «Απολλώνειο», ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να προσκομίζει στη Γραμματεία του Θεραπευτηρίου, φωτοαντίγραφο της επίσημης και σφραγισμένης από την ΕΠΣΛ κατάστασης Υγείας της ομάδας του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015, στην οποία θα υπάρχει το όνομά του, καθώς και την ταυτότητά του.
ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Οι ποδοσφαιριστές των σωματείων της Επαρχίας Φαρσάλων θα εξυπηρετούνται από τον φυσιοθεραπευτή κ. ΛΙΟΥΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, που έχει το φυσιοθεραπευτήριό του στα Φάρσαλα και στην οδό Καναδά αρ.7.
Για να προγραμματίσουν συνάντηση μαζί του, οι τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές ή οι εκπρόσωποι των σωματείων τους, θα πρέπει να ακολουθούν την πιο πάνω αναφερόμενη διαδικασία, τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο του κ. Λιούπη, που είναι 24910 22944 και κινητό 6937 001140.
Τα σωματεία της επαρχίας Φαρσάλων, των οποίων οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να απευθύνονται στο φυσιοθεραπευτή κ. ΛΙΟΥΠΗ είναι τα παρακάτω:
Αχιλλέας, Αναγέννηση, Ακαδημία, Απόλλων Βρυσιών, Σταυραετός, Δόξα Υπέρειας, Ναρθάκι, Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, Άρης Χαράς, Ολυμπιακός Αμπελιάς, Άρης Διλόφου, Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, Ζωοδόχος Πηγή, Ατρόμητος Βαμβακούς και Νίκη Κρήνης.
ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Οι ποδοσφαιριστές των σωματείων της Επαρχίας Ελασσόνας θα εξυπηρετούνται από τον φυσιοθεραπευτή κ. ΗΛΙΑ ΠΑΣΧΟ, που έχει το φυσιοθεραπευτήριό του στην Ελασσόνα, και στην οδό Βουλγαροκτόνου 5.
Για να προγραμματίσουν συνάντηση μαζί του, οι τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές ή οι εκπρόσωποι των σωματείων τους, θα πρέπει να ακολουθούν την πιο πάνω αναφερόμενη διαδικασία, τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο του κ. Πάσχου, που είναι 24930 24219 και κινητό 6977 610362.
Τα σωματεία της επαρχίας Ελασσόνας, των οποίων οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να απευθύνονται στο φυσιοθεραπευτή κ. ΠΑΣΧΟ είναι τα παρακάτω:
Οικονόμος Τσαριτσάνης, Π.Ο. Ελασσόνας, Συκέα, Μύτικας Καλυβίων, Όλυμπος Καρυάς, Χυρετιακός Δομένικου, Γ. Ολύμπιος Λιβαδίου, Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, Προοδευτική Βερδικούσιας, Έθνικός Ολύμπου, Κεραυνός Δρυμού, Ελπίς Μεσοχωρίου, Δόξα Βλαχογιαννίου, Ελασσόνα 2013, Όλυμπος Ολυμπιάδας, Ολυμπιώτισσα (γυναικεία ομάδα).

Αυτά για ποδοσφαιριστές και ομάδες !!!
Εκτός του ενδιαφέροντος της Ένωσης για τους ποδοσφαιριστές και τα σωματεία υπάρχει διάθεση και κοινωνική προσφορά ( λόγω και  των ημερών ).

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 12 & 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» 



Όπως είναι ήδη γνωστό, στην πόλη μας και στο AEL FC ARENA, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, θα διοργανωθεί μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων και Ακαδημιών των Σωματείων της ΕΠΣΛ.

Το τουρνουά αυτό διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, προκειμένου να ενισχύσει μια προσπάθεια της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της παραπάνω Οργάνωσης. Ακόμη και η διάθεση του AEL FC ARENA για τη διεξαγωγή του διήμερου αυτού ποδοσφαιρικού τουρνουά, έγινε χωρίς καμιά οικονομική απαίτηση από την ιδιοκτήτρια εταιρία.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν τις δύο μέρες θα αποτελούνται από μαθητές Δημοτικών Σχολείων, την Παρασκευή και από ομάδες προπαιδικές, τζούνιορ και προτζούνιορ των τοπικών ακαδημιών και σωματείαν, το Σάββατο. Και τις δύο μέρες η αθλητική δραστηριότητα θα αρχίζει στις 9 το πρωί και θα τελειώνει γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι.

Για όλη αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή ποδοσφαιρική δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, η διοργανώτρια ΕΠΣΛ διά του εκπροσώπου της κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη, θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα αναλυθούν όλα τα θέματα της διοργάνωσης καθώς και οι σκοποί αυτής.

Στη συνέντευξη αυτή, εκτός από τους εκπροσώπους της Ένωσης, θα βρίσκονται εκπρόσωποι της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (πιθανή είναι και η παρουσία του Προέδρου της κ. Γιαννόπουλου), της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λάρισας (είναι και οι 2 φορείς αρωγοί στην όλη προσπάθεια) και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας.

Επίσης καλούνται να παραβρεθούν στην προγραμματισμένη αυτή συνέντευξη και οι εκπρόσωποι των ομάδων, Ακαδημίες των οποίων θα συμμετάσχουν στου τουρνουά.

Υ.Γ.1 Τα σχόλια και οι συγκρίσεις, δικά σας. 
Υ.Γ.2 Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος ,τυχαία, από την ομώνυμη ταινία και η Λάρισα εκτός από την Α.Ε.Λ. είναι γνωστή και από άλλη μια ταινία ( βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα ) του Περάκη, τη Θηλυκή Εταιρία. (  τυχαίο(;)   )  
Αν και θα τα ξαναπούμε σύντομα, ας λέμε σιγά σιγά Καλές Γιορτές.   

1 σχόλιο:

  1. εδώ τρέχουν να δουν τι θα γίνει με το χρέος και εσεις ζητάτε προσφορά στα σωματεία και στην κοινωνία. Κούνια που σας κούναγε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή