Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ No 4 ΚΑΙ Η Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ

Δημήτρης Κόμπλας: «Ο ερασιτέχνης θα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω»


Δημήτρης Κόμπλας: «Ο ερασιτέχνης θα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω»
Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας θα είναι το 126 μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας και θα έχει δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές της Ένωσης.  Σύμφωνα με τις εντολές της UEFA πρέπει στην ΕΠΟ να υπάρχει  μέλος τόσο από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές. 
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ Δημήτρης Κόμπλας θεωρεί ότι αυτή η εξέλιξη είναι προς όφελος του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και ήταν από τους πρώτους που είχε ενημερωθεί για τις εξελίξεις από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα τον περασμένο Φεβρουάριο.  Και όπως λέει ο Δημήτρης Κόμπλας για το νέο μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας στον «Κόσμο»: «Πιστεύω ότι για τον ΣΕΠΑ η εξέλιξη είναι προς όφελος του αφού ο ρόλος του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αποκτά κύρος, ενώ θα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω». Η ΕΠΣ Αχαΐας πιθανότατα θα γίνει η πρώτη Ένωση στην Ελλάδα που θα βάλει τους ποδοσφαιριστές να έχουν δικαίωμα ψήφου αφού υπάρχει έτοιμος σύνδεσμος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών!
ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΕΙ 
ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ 

Ε.Π.Σ.Α.: Ζητά προσφορές από Ασφαλιστικές και Αθλητικές Εταιρίες

Ε.Π.Σ.Α.: Ζητά προσφορές από Ασφαλιστικές και Αθλητικές Εταιρίες


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Αχαΐας, σύμφωνα με την οποία ζητά να της δοθούν οικονομικές προσφορές, προκειμένου να επιλέξει αθλητικό υλικό καθώς και ασφαλιστικές προτάσεις για τους αθλητές της. Ολες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και οι καλύτερες θα εγκριθούν από το Δ.Σ. της τοπικής ΕΠΣ.
Αναλυτικά:
Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας ζητάει:
1) Από Εταιρίες Ασφαλιστικές να καταθέσουν στα γραφεία της Ενωσης (Κορίνθου και Βούρβαχη 1) πρόγραμμα ασφάλισης αθλητών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 των σωματείων της δύναμής μας και των διαιτητών μέχρι 5/6/2014 για να εγκριθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Α.
2) Από Εταιρίες Αθλητικές να καταθέσουν στα γραφεία της Ένωσης προσφορά έως την 5/6/2014, για αθλητικό υλικό για όλους τους συλλόγους της δύναμής μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 σε στολές, σετ προετοιμασίας, φόρμες, φούτερ, στολές εξόδου, αθλητικούς σάκους, αντιανεμικά, μπουφάν και μπάλες προπόνησης και αγώνων προς έγκριση από το Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Α.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:41 πηγή:http://www.patragoal.gr
Σε ένα  πολύ σοβαρό θέμα  που αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  δίνει λύση η ΕΠΟ, κι ασφαλώς η σχετική απόφαση που θα ανακοινωθεί επίσημα μετά την Γ.Σ. της 6ης Ιουθνίου θα χαιρετισθεί με μεγάλη ικανοποίηση από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα η ΕΠΟ στην νέα εγκύκλιο μεταγραφών που θα παρουσιάσει έχει προσθέσει διάταξη όπου αναφέρεται ότι  ερασιτέχνης  ποδοσφαιριστής, που  το καλοκαίρι, πραγματοποίησε μεταγραφή σε ερασιτεχνική ομάδα, τον Ιανουάριο αν το επιθυμεί μπορεί να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του.
Απαραίτητη προυπόθεση είναι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, από την 1η Ιουλίου μέχρι και την  30η Ιουνίου του επομένου έτους, να μην έχει αγωνισθεί σε περισσότερα από δύο σωματεία.
 Ως γνωστόν το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετώπισαν ειδικά φέτος αρκετοί ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι υπέγραψαν σε ομάδες Γ΄ Εθνικής, πλήν όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά τον χειμώνα δεν μπορούσαν να μετακινηθούν σε άλλη ομάδα.
 Παραμένει όμως η διάταξη που δίνει το δικαίωμα στις ερασιτεχνικές ομάδες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μπορούν να πραγματοποιούν μέχρι 3 μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών .

Υ.Γ. Καλό ταξίδι Μάκη.
Κύριε Πρόεδρε, ( σαν πρώην διαιτητής που είστε σας το λέμε ) κύριε Αρχιδιαιτητή,
είναι " άδικο " να περιμένετε την Τρίτη για μια ανακοίνωση για τον Ούγγρο.   

4 σχόλια:

  1. τι μας λένε ρε οι Πατρινοί; αυτά που είπε ο Σαρρής στον πρόεδρο των ποδοσφαιριστών τα έχει πει και εδώ; Αν ναι, όπως όφειλε, που τα είπε και γιατί δεν έχουμε ενημερωθεί ;
    Όσο για το άλλο με την ασφάλιση και τις προσφορές για υλικό τι να πει κανείς; Εδώ λεφτά υπάρχουν. άρα: δεν μας παρατάτε στην ησυχία μας, έχουμε και τα ενδοοικογενειακά μας να λύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθότι μας αρέσει πάντα το σωστό και το δίκιο ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΠΣ για την
    άμεση ανακοίνωση για τον Μάκη.
    Όσο για τον αποκλειστικό.... μας αρέσει που διαβάζει ενημερώνεται και αντιγράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή