Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ


Πέρασε ένας χρόνος όταν σαν σήμερα Σάββατο 1-6-2013 "βγήκαμε" στις οθόνες.
Πρώτη εμπειρία, το ταξίδι με τον Κανάρη στη Μύκονο και όλα όσα ποδοσφαιρικά και μη, είδαμε και μάθαμε αλλά κρατήσαμε για μας.
Δεν γράφουμε τώρα για να κάνουμε απολογισμό-αποτίμηση του χρόνου ή για να ευλογήσουμε τα γένια μας ( υπάρχουν άλλοι καλύτεροι σε αυτό).
Το μόνο που θέλουμε να σας πούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να " ενοχλούμε " κάνοντας προτάσεις για το συμφέρον ομάδων - ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. ( εννοείται πως θα αντιδρούμε και εμείς στα στραβά και ανάποδα όταν γίνονται ) 
Επόμενο, αν και λόγω εκλογών το αργήσαμε, είναι η ολοκλήρωση της πρότασης για το ταμείο αρωγής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Καλό καλοκαίρι να έχουμε ( αν και η πρώτη μέρα του μόνο καλοκαιρινή δεν είναι) 

Υ.Γ.1 Δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρούμε ή να στεναχωρηθούμε που δεν είμαστε στις φωτογραφίες των:
 " WANTED, DEAD OR ALIVE "  


2 σχόλια:

  1. Χρόνια σας πολλά. Κάθε φωνή που υπάρχει είναι χρειαζούμενη αρκεί να προσφέρει. Στο blogging είστε ακόμα καινούργιοι μεν αλλά ουσιαστικοί δε. Θα έλεγα να χαρείτε που δεν σας έχουν επικυρήξει ακόμα, (γλυτωνετε π.χ. από τις "φιλοφρονήσεις" των "αυτοδιαγραφόμενων" και των "υπομπροστάρηδων") αν και λόγο ηλικίας (γριές όπως λέτε) δεν ξέρω αν σας πιάνει πλέον ο "νόμος". Ωστόσο δεν θελει και πολύ να σας εντάξουν στους GANG OF FOUR (η Συμμορία των Τεσσάρων).
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλακα θα ειχε διπλα στους 4 και οι δυο γριες.αλλα καθοτι γυναικες 10.000 θα ηταν πολυ λιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή