Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ταμείο Αρωγής Τραυματιζόμενων Ποδοσφαιριστών Αχαϊας

Ταμείο Τραυματιζόμενων Ποδοσφαιριστών:

Σε λίγες ημέρες θα δοθεί το βοήθημα. 



                     



Ο ΣΕΠΑ, ο σύνδεσμος των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στέκεται στο πλευρό των τραυματισμένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που έχουν ανάγκη. Tην Δευτέρα, στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας έγινε μία πρώτη συνάντηση και εξετάστηκαν κάποιες περιπτώσεις. Δεν υπήρξε σχετική ανακοίνωση καθώς οι περισσότερες περιπτώσεις είχαν ελλιπή στοιχεία. Τις επόμενες ημέρες μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών η οποία αποτελείται από τους: Mπαλαφούτη Δημήτρη (Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Α.), Μαζαράκη Ανδρέα (Ιατρός, Διευθυντής Καρδιολογικής κλινικής <<Άγιος Ανδρέας>>), Κόμπλα Δημήτρη (Πρόεδρος Σ.Ε.Π.Α.), Λογαρά Ηλία (Πρόεδρος Σ.Π.Π.Α.), Παπανικολάου Δημήτρη (Πρόεδρος Σ.Δ.Π.Α.) θα δοθεί κάποιο βοήθημα στους τραυματιζόμενους ποδοσφαιριστές.

Αυτά λοιπόν γίνονται κατά Αχαία  μεριά. Εδώ θα κάνουμε κάτι κύριοι;
Εμείς την πρόταση μας θα την  καταθέσουμε σύντομα με μοναδικό σκοπό να βρεθούν μερικοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις ομάδες τους ( μας ) και να το θέσουν στη Γ.Σ. 
Καλά μπάνια μέχρι τότε. 

3 σχόλια:

  1. ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΛΑΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο χέρι των ομάδων ( των παραγόντων κυρίως) είναι να τους ξυπνήσουμε και να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ) ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή