Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Λήμνου. Εδώ; 
Τι ρωτάμε; Δεν έχουμε σύνδεσμο....
Την Κυριακη 27 Απριλίου ο Σ.Ε.Π.Λ σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΛΗΜΝΟΥ και τον ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΗΜΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ θα πραγματοποιήσει δεντροφύτευση στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμωνα στο Ανδρώνι Μύρινας.
Ωρα προσελευσης 9:00 εξω απο το πνευματικό κέντρο του Αγ.Παντελεήμωνα.
Σας περιμένουμε όλους,μικρούς-μεγάλους.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ. 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;;;;
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο 'ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ' που διοργάνωσε η παιδική ακαδημία  ΑΟ ΚΑΣΠΑΚΑ σε συνεργασία με τους γονείς των μικρών αθλητών .
 Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/3 στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού. Εισηγήτρια ήταν η ψυχολόγος κα Ευαγγελία Μιχάλη.Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν αρκετά και αφορούσαν την ψυχολογία των παιδιών και την προσέγγιση που θα πρέπει να έχουν οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι προπονητές απέναντι σε σ΄αυτά.
 Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, παραβρέθηκαν , γονείς , προπονητές αλλά και αρκετά άτομα από την διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας. Οι παρευρισκόμενοι διατύπωσαν απορίες που είχαν σχετικά με τη ψυχολογία των παιδιών στο σχολείο, τον αθλητισμό και γενικά στη καθημερινότητα τους..
  Η αντιμετώπιση των παιδιών ειδικά από προπονητές είναι κάτι πολύ βασικό αφού τα παιδιά διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους και μέσα από τον αθλητισμό που είναι  κομμάτι της καθημερινότητας τους . Πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την ήττα, την απόρριψη, ακόμη και την νίκη τους.
 Καλό θα είναι όσοι ασχολούνται με τον παιδικό αθλητισμό να είναι καταρτισμένοι πάνω σ΄αυτό το κομμάτι. Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, άξια συγχαρητηρίων και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το παράδειγμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου