Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο Σάντος φεύγει, το στρατηγικό πλάνο εφαρμόζεται!

Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας, ωστόσο το πλάνο και οι κατευθυντήριες γραμμές που έδωσε για την ανάπτυξη των Εθνικών Ομάδων έχουν ήδη μπει σε εφαρμογή και θα μείνουν ως η μεγάλη κληρονομιά που θα αφήσει ο Πορτογάλος στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

             



Μια πρώτη ενέργεια στο πλαίσιο του Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης, είναι η τελική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων στις κατηγορίες Παίδων και Νέων.
Η συγκεκριμένη διαδικασία θα λάβει χώρα στην Κατερίνη από την Κυριακή 13 Απριλίου μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά θα είναι χωρισμένες σε 4 γεωγραφικές ζώνες, σύμφωνα με το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης που εκπονήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Σάντος και υλοποιείται για πρώτη φορά την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει ως στόχο την επιλογή 44 ποδοσφαιριστών για τη νέα Εθνική Ομάδα Κ-15, καθώς επίσης την επαναξιολόγηση παικτών στις μεγαλύτερες ηλικιακά Εθνικές Ομάδες.
Στην ΕΠΟ δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο πλάνο Ανάπτυξης και γι αυτό στην Κατερίνη θα βρίσκονται όλες αυτές τις μέρες ο Τάκης Φύσσας (τεχνικός διευθυντής), ο Λεωνίδας Βόκολος (συντονιστής του προγράμματος) καθώς και όλοι οι ομοσπονδιακοί προπονητές, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής με τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης)
13/4 (15:00 Παίδες, 17:30 Νέοι): 1η Ζώνη-2η Ζώνη
14/4 (15:00 Παίδες, 17:30 Νέοι): 3η Ζώνη-4η Ζώνη
15/4 (15:00 Παίδες, 17:30 Νέοι): Μικρός Τελικός
16/4 (10:00 Παίδες, 12:30 Νέοι): Μεγάλος Τελικός
Διαβάστε ΕΔΩ το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης

Στην ομάδα Νέων της 4ης Ζώνης (Νησιά) συμμετέχει ο Γιάννης Μπαστιάνος. Καλή επιτυχία στον ταλαντούχο Χιώτη.


πηγή: http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου