Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Τι μήνα έχουμε αύριο ρε παιδιά;

Κάτι η ζέστη, κάτι το τετραήμερο καταχρήσεων ( πανηγύρια - μπατσελορ - γάμος ), κάτι τα όσα γράφει ένα καταστατικό που ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ,  φτάσαμε στο σημείο και δεν ξέρουμε τι μήνα έχουμε αύριο.
Μπορεί το ποτό να ήταν αρκετό αλλά βάζαμε το κεφάλι μας στη λαιμητόμο ότι αύριο είναι Αύγουστος. Μας το επιβεβαίωνει και το fb με γενέθλια και εκδηλώσεις.
Έλα όμως που τα χαρτιά λένε άλλα:   

Άρθρο 24 σελ. 20 του καταστατικού της Ε.Π.Σ. Χίου :

   


 Εκτός του βασικού ερωτήματος , τι μήνα έχουμε  τη Δευτέρα, μπαίνει και άλλο ένα ερώτημα. Πήραν τα μέλη, τα σωματεία δηλαδή,  πριν 7 ημέρες αυτά που αναφέρει η παράγραφος 3; Από ότι γνωρίζουμε όχι. ( Συγνώμη από τώρα, αν είχαμε λάθος πληροφορίες )

Κύριοι και Κυρία του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.
Σεβαστείτε τουλάχιστον το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Χίου, ΟΛΟΙ ΣΑΣ. 
Και οι δύο πλευρές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχετε χίλιες δυο διαφορές και είναι δικαίωμα σας και δεν σας κατηγορεί κανείς για αυτό.
Η γνώση και η εφαρμογή όμως του καταστατικού και όλων των άλλων είναι υποχρέωση σας.  Αν εσείς δεν τα εφαρμόζετε τότε τι ζητάτε από τα σωματεία;  

Υποχρέωση για αυτούς που " έχουν μείνει και δουλεύουν",  μεγαλύτερη υποχρέωση για τους άλλους που " διαφωνούν με το  σύστημα " και θέλουν να έρθουν να φτιάξουν τα πράγματα. Αυτό το απλό δεν το γνώριζε κανείς; 
Και άντε τι τέλος Ιουνίου, τι 1η Αυγούστου. (Αν και η Γ.Σ. γίνετε Ιούνιο βάση καταστατικού, για να έχουν περισσότερο χρόνο τα σωματεία εν όψη αλλαγών αν υπάρχουν) 
Το άλλο ότι πρέπει να έχουν στα χέρια τους απολογισμό- προυπολογισμό επτά μέρες πριν κανέναν δεν ενδιαφέρει;    
Καλή επιτυχία σε όλους σας αύριο σε ότι έχετε σκοπό και υπομονή στα σωματεία. Ένα εξάμηνο έμεινε.
                                                             
 Υ.Γ.1  Ερώτηση:
Αυτό το 3+3 = 6 σε τι εξυπηρετεί την εν γένει προαγωγή του αθλήματος; ( αρ.2, 
παρ. 1α του καταστατικού)
 Υ.Γ. 2. 
Επειδή το σωστό πρέπει να λέγεται, συμφωνούμε με το μέτρο των νέων αγώνων μπαράζ. Σωστή κίνηση από τους συντάκτες της προκήρυξης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου