Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Εκεί που ενδιαφέρονται για σωματεία και αθλητές.

Έχουμε πολλές φορές παρουσιάσει το τι κάνουν άλλες Ενώσεις για τα σωματεία τους και για τους ποδοσφαιριστές.
Κάποια από αυτά έχουμε πει πως θα είναι τα βασικά που θα προτείνουμε να εφαρμοστούν, ταμείο αρωγής τραυματιών, νομική υποστήριξη σε σωματεία κλπ. Πράγματα που σας το ξαναλέμε ότι δεν σας παίρνει να προσπαθήσετε να τα προβάλλετε σαν δικές σας ιδέες. Τρία χρόνια τώρα τα γράφουμε και κανείς από όσους πέρασαν τα τελευταία χρόνια δεν μπήκε στον κόπο να προτείνει κάτι. Οπότε βρείτε άλλα για να παραστήσετε τους σωτήρες. 
   
Πάμε τώρα στην Κέρκυρα και το τι κάνουν μέσα στο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Δ.Σ. την στιγμή που άλλοι λιάζονται. 

 Κατάσταση γηπέδων ποδοσφαίρου - Ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων
http://www.epskerkyras.gr/article.a
Η Επιτροπή Στατιστικής και Γηπέδων της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, αφού επισκέφθηκε όλα τα γήπεδα, που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων, έκρινε ότι πρέπει να γίνουν κάποιες μικροβελτιώσεις, ώστε να είναι εφικτή η χρήση τους, καθώς και την αδειοδότησή τους από την προβλεπόμενη αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά το τι ζητάει η επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας για κάθε γήπεδο, δείτε τα εδώ:  http://www.epskerkyras.gr/article.asp?code=2074
και μετά κάντε και μια βόλτα στα γήπεδα της Χίου. 
Η ΕΠΣ Κέρκυρας αφού λέει τι χρειάζεται σε κάθε γήπεδο καταλήγει με το εξής:

"Παράλληλα εκτιμούμε ότι είναι απολύτως αναγκαίο ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων που πλέον με δική τους χρηματοδότηση προσπαθούν να δημιουργήσουν υποφερτές συνθήκες για την άθληση των ποδοσφαιριστών μας.
Τέλος, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Κέρκυρας στην Επιτροπή του Δήμου, δεδομένου ότι τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής μας γνωρίζουν τα ζητήματα αυτά και μπορούν να συντονίσουν μια προσπάθεια αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε."

Περιμένουμε τα ανάλογα και από εσάς άμεσα !!!

Στο άλλο θέμα τώρα. 
Πέρσι είχαμε γράψει για την ομοιότητα που έχει το Κέρκυρα - Παξοί με το Χίο- Οινούσσες και για την προσπάθεια της εκεί ΕΠΣ    http://chiompala.blogspot.gr/2015/08/blog-post_3.html.
Φυσικά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε και δεν έγινε κάτι.
Σας λέμε λοιπόν ότι έχουμε κάνει μια διερευνητική συζήτηση με πρακτορεία και ελπίζουμε μέχρι την Δευτέρα να έχουμε ενδεικτικές τιμές για το πακέτο μεταφοράς των ομάδων στις Οινούσσες.    
Η ΕΠΣ Κέρκυρας φυσικά και εφέτος κάνει το ίδιο. 
 Προκήρυξη για τη μεταφορά των αθλητικών σωματείων στους Παξούς
http://www.epskerkyras.gr/article.asp?code=2075

Επίσης από την ΕΠΣ Ηρακλείου σας προτείνουμε μια ιδέα :
http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=1088

Βλέπετε πως προσπαθούν να προβάλλουν το προϊόν τους, υπάρχει συνεργασία διάφορων φορέων και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εκδήλωση της κλήρωσης που σημαίνει και την τυπική αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Είναι άραγε δύσκολο κάτι παρόμοιο και εδώ; 
Μάλλον πολλά σας ζητάμε τώρα.......

Εμείς τα ξαναλέμε σύντομα και το ξέρετε πια:
   



2 σχόλια:

  1. Τι λες ρε φίλε. Να αφήσουμε τα μπάνια τα πανηγύρια τις selfie και να τρέχουμε στο Πυργι και στη Λαγκαδα να δούμε αν το γήπεδο είναι καλό. Να φύγεις να πας αλλού να τα δεις αυτά . Εδώ ειναι Χίος.και όπως σε όλα τα άλλα έτσι και στο ποδόσφαιρο έχουμε ότι μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως. ...... ότι μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή