Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κέρκυρα - Παξοί, κάτι σαν το Χίος - Οινούσσες.

Ένα πρόβλημα που απασχολεί χρόνια τα σωματεία στη Χίο είναι η μετακίνηση στις Οινούσσες. 
( Πρόβλημα που απασχολεί και τον Πανοινούσσιο που έχει και τις περισσότερες μετακινήσεις, αλλά εκεί σωστά έχει δοθεί από την ΕΠΣ Χίου η λύση του αγώνα Σάββατο πρωί που εξυπηρετεί την ομάδα των Οινουσσών στην μετακίνηση της.)
Πρώτα από όλα το υψηλό  κόστος μετακίνησης και μετά οι καιρικές συνθήκες τη μέρα του αγώνα.
Εφόσον  στον καιρό δεν μπορεί κανείς να "επέμβει", μπορεί και πρέπει  να ψάξει να βρει λύση στο οικονομικό.
Παράδειγμα η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας που έχει το ίδιο θέμα με την ομάδα από τους Παξούς. 

                                                 
Προκήρυξη για τη μεταφορά των αθλητικών σωματείων στους Παξούς.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας αποφάσισε και προκηρύσσει διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, αλλά και τις γενικότερες παρεχόμενες υπηρεσίες, για την ανάδειξη ανάδοχου μεταφοράς των ποδοσφαιρικών σωματείων της Α κατηγορίας, τα οποία μετακινούνται προς τους Παξούς για τη διεξαγωγή των αγώνων τους και αντίστοιχα του σωματείου Α.Ο Παξοί προς την Κέρκυρα, με επιστροφή.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με την υποβολή των γραπτών προσφορών, οι οποίες θα κατατεθούν σε κλειστό φάκελο στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Κ μέχρι την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015.
Τα δρομολόγια είναι συνολικά είκοσι έξι (26), δηλαδή δεκατρία (13) από Λευκίμμη προς Παξούς και δεκατρία (13) από Παξούς προς Λευκίμμη. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί από τους αγώνες κυπέλλου ή κατάταξης στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει το σωματείο Α.Ο Παξοί.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους παρακάτω όρους:
1. Να έχουν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την ανάληψη του έργου (πρωτόκολλο σκάφους σε ισχύ, ναυτολόγιο, ασφάλεια πλοίου (ατυχημάτων πελατών και σκάφους κ.λπ).
2. Να έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς τουλάχιστον 60 επιβατών (όλης της ποδοσφαιρικής αποστολής των σωματείων) και ενδεχομένως μικρού αριθμού φιλάθλων.
3. Θα συνταχθεί ειδικό συμφωνητικό που θα περιλαμβάνει όλους τους όρους της μεταφοράς.
4. Η μεταφορά θα γίνεται από το λιμάνι της Λευκίμμης μέχρι τους Παξούς με επιστροφή και αντίστροφα. Στην προσφορά θα περιλαμβάνεται και η μετακίνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας (25 ατόμων) από το λιμάνι στο γήπεδο Παξών.
5. Το δρομολόγιο θα γίνεται με την προϋπόθεση της απολύτου ασφαλούς μεταφοράς των αποστολών, λόγω των καιρικών συνθηκών, σε συνεννόηση με την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, με την οποία θα ρυθμίζονται όλα τα ζητήματα των ταξιδιών.
6. Η αμοιβή θα καταβάλλεται σε κάθε περίπτωση από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας εντός δύο (2) ημερών από την εκτέλεση του δρομολογίου με την κατάθεση του προβλεπόμενου παραστατικού.
Για ότι δεν προβλέπεται σε αυτήν την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα ρυθμίζεται με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Γεν. Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Κ κ. Παναγιώτη Ποζίδη (τηλ. 6944502970).


πηγή:http://www.epskerkyras.gr/news/article.asp?code=1502

Τι λέτε λοιπόν  κύριοι του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου. Δεν αξίζει να κάνετε και σεις μια προσπάθεια;
Γιατί αυτοί και όχι και εσείς; 
Αγαπούν και ενδιαφέρονται  περισσότερο για τα σωματεία από ότι για τους "τίτλους τιμής" εκεί; 
Σημειωτέον ότι η απόσταση Λευκίμμη Παξοί είναι μεγαλύτερη από την Χίο Οινούσσες άρα και ποιο πολλά έξοδα. 

Τα εδώ  σωματεία ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.
Τα ξαναλέμε. 

Υ.Γ. ξαναρωτάμε, η Τράπεζα αίματος τι έγινε; Να σας θυμίσουμε ότι είναι κάτι που αποφασίστηκε στην περσινή Γ.Σ. άρα μιλάμε για μη εφαρμογή απόφασης της Γ.Σ.
Θα απαντήσει κανείς ή ακόμα ψάχνεστε;

1 σχόλιο:

  1. λάθος τίτλο βάλετε. Ο σωστός είναι , Εκεί που η ΕΠΣ ενδιαφέρεται για τα σωματεία.
    Σιγά μην τους νοιάζει που θα βρουν λεφτά για να πάνε Οινούσσες. Καμιά φωτογραφία να βγουν και να λένε λόγια στις παραλίες είναι. Και που και που να πλακώνονται μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή