Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Κάτι ανάλογο εδώ;


Θέμα πρώτο : ΥΠΟΔΟΜΕΣ!
Εδώ έγινε κάτι ανάλογο από κάποιο σωματείο;  Από ότι γνωρίζουμε όχι. Μακάρι να έχει γίνει και να μην το μάθαμε.
Πως θα φτιάξουμε την κατάσταση αν δεν δούμε τις υποδομές, κύριοι των ομάδων; Φτιάχνει το πράγμα με αυτούς  που γυρνούν από ομάδα σε ομάδα;  

(Η Ακαδημία του Κλεάνθη Παραδεισίου είναι στη Ρόδο)
Ενημερωτική ομιλία στην Ακαδημία του Κλεάνθη Παραδεισίου θα διεξάγει η επιστημονική ομάδα του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες» της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την οποία συνεργάζεται και ο σύλλογος του Παραδεισίου. Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στις 7μΜ. Σχετικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο ΠΛΑΙΣΙΟ  του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» της ΟΠΑΠ Α.Ε. η επιστημονική ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, θα διεξάγει μία σειρά από ενημερωτικές ομιλίες σε όλες τις συμμετέχουσες ακαδημίες.
Συγκεκριμένα, ιατροί μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν την επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.
Με στόχο την άρτια υλοποίηση των ομιλιών σε όλες τις ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες», έχουμε ήδη προβεί στον σχεδιασμό του προγράμματος των ομιλιών σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προαναφερόμενο πλάνο, η ομιλία για στην ακαδημίας μας θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ».
Τι  είναι το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ: 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε περισσότερα από 10.000 παιδιά, ηλικίας 7-10 ετών και 250 προπονητές, και στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές του Grassroots, το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο παγκοσμίως.
Μήνυμα του προγράμματος το «Σήμερα Αθλητές- Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι», και σκοπός της ΟΠΑΠ είναι να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, να αναδείξει τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το "ευ αγωνίζεσθαι", την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.
Το πρόγραμμα αυτό θα συνδέεται με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία θα έχει επιτελικό-συμβουλευτικό ρόλο.
Ακολουθώντας, λοιπόν, μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης, τα αποτελέσματα ανακοινώθηκα πριν λίγες ημέρες, και σύμφωναΜ΄ αυτά επελέγησαν 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους. Ανάμεσα σ΄ αυτές και η ομάδα του Παραδεισίου

Θέμα δεύτερο: Χορηγίες μέσω Ε.Π.Σ.

Τι κάνουν καλύτερο από εμάς εκεί και μπορούν και βρίσκουν τέτοιες χορηγίες.
Μερικοί ( παράγοντες ομάδων -ποδοσφαιριστές) μπορεί να πουν  τι είναι αυτά που λέτε εμείς μόνο με  adidas, puma,  nike, μπορούμε να παίζουμε. Δεκτό... έχουμε υψηλό επίπεδο εδώ σε όλα μας. 
Να σημειώσουμε ότι στην προκήρυξη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου  υπάρχει όρος πως αν δεν υπάρχει η συγκεκριμένη μπάλα ο αγώνας δεν γίνεται και η γηπεδούχος μηδενίζεται. 




πηγή;http://www.xxsports.gr/a-katigoria/me-bala-macron-ta-protathlimata/

Υ.Γ.
Αντί να περιμένετε τον άγνωστο ευεργέτη να στείλει πάλι μπάλες στις ομάδες, πάρτε μια ιδέα για του χρόνου. 
Εμείς εδώ θα είμαστε (Θεού θέλοντος ) να σας το υπενθυμίσουμε. 

Τα ξαναλέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου