Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..... ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.


 Εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που ξεκινά σιγά σιγά εκτός από τις ομάδες ετοιμάζονται και οι Ενώσεις. Άλλες έχουν ετοιμασίες για πάρτη τους κι άλλες για αυτά που τις αποτελούν, δηλαδή τα σωματεία και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Βλέποντας μερικά παραδείγματα προς μίμηση  ας ελπίσουμε κάτι να φτιάξει και εδώ.  

Στην ΕΠΣ Ηρακλείου αντιλαμβάνονται την οικονομική κατάσταση, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ  να βοηθήσουν τα σωματεία

MEΓΑΛΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (20/7/2015 09:15)

ΤοΔ.Σ. της ΕΠΣΗ, αντιλαμβανόμενο τις οικονομικές δυσκολίες που διανύουν τα σωματεία του Ηρακλείου, αποφάσισε να διοργανώνει μία μεγάλη κρητική εκδήλωση, με σκοπό να μπορέσει να στηρίξει οικονομικά τα σωματεία, ενόψει και των δηλώσεων συμμετοχής της νέας περιόδου.
Έτσι, καλεί όλα τα σωματεία, τους φορείς και τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσει το παρών την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου στις 21:30 το βράδυ στο "Θάλασσα Club" στην Αμμουδάρα (πίσω από το εστιατόριο Πετούσης) για μία μεγάλη κρητική εκδήλωση με τα συγκροτήματα του Μανόλη Κονταρού, του Νίκου Ζωϊδάκη ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. Η τιμή των προσκλήσεων θα είναι συμβολική για τα σωματεία και θα τους δοθούν προσκλήσεις προκειμένου να τις διαθέσουν και να μπορούν να έχουν έσοδα από αυτή την πρωτοβουλία. Καλούνται τα σωματεία από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου, να επικοινωνούν με την ΕΠΣΗ για να τους δοθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις προσκλήσεις και την παραλαβή τους.
Η εκδήλωση έγινε και η ΕΠΣ Ηρακλείου ενημερώνει
 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , λέξη άγνωστη για κάποιους, τι λέτε Εσείς κύριε Πρόεδρε; )

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗ (27/7/2015 11:18)

Η καρδιά του τοπικού ποδοσφαίρου χτυπούσε το βράδυ της Κυριακής στο «Θάλασσα Club», εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΕΠΣΗ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των σωματείων.
Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα, το συγκρότημα του Νίκου Ζωϊδάκη και του Μανόλη Κονταρού απογείωσε το κέφι και οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι που έδωσαν το παρών διασκέδασαν με μαντινάδες, πολύ χορό και γλέντι μέχρι πρωίας. Παράγοντες του ποδοσφαίρου, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, φίλαθλοι ήταν εκεί και απέδειξαν ότι τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες, μπορούν να έχουν ανταπόκριση και επιτυχία. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν αυτό το εγχείρημα της ΕΠΣΗ για να πάρουν τα σωματεία μια οικονομική ανάσα και προσκάλεσε όλο τον κόσμο να χαρεί την όμορφη βραδιά…


Το ίδιο και στα Δωδεκάνησα :

Προσφορές για την μετακίνηση-διατροφή-διαμονή των σωματείων της Δύναμής μας (22/7/2015 09:46)

Η ΕΠ.Σ.Δ. ζητεί από εταιρίες-ιδιώτες όπως αποστείλουν την καλύτερη δυνατή προσφορά στο email: epsdod@hotmail.com έως 31.08.2015.Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Ρόδο-την Κώ-την Κάρπαθο-την Τήλο-την Νίσυρο-την Σύμη-την Κάλυμνο-τους Λειψούς-την Λέρο και την Πάτμο.Ο κλάδος των επιχειρήσεων που θα μας ενδιέφερε να μας αποστείλουν προσφορές είναι οι εξής:Ξενοδοχεία-Εστιατόρια-Τουριστικά Λεωφορεία-Ναυτιλιακές Εταιρίες.

Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για εκτύπωση 80.000 έγχρωμων λαχνών διπλής όψεως ,με ολόγραμμα ασφαλείας και θα περιλαμβάνει φωτογραφία του αυτοκινήτου,αριθμιμένα από το 00001-εως 80000 (24/7/2015 12:31)

Η ΕΠ.Σ.Δ. (απόφση Διοικητικού Συμβουλίου 37/12.06.2015 )λαμβάνοντας υπ΄όψιν ,την γνώμη των περισσοτέρων σωματείων ,που εξασφάλισαν ένα πολυ σεβαστό ποσό και τις δύσκολης οικονομικής κατάστασης  , προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνιστμό , για τηνΕΚΤΎΠΩΣΗ 80.000 έγχρωμων λαχνών διπλής όψεως ,με ολόγραμμα ασφαλείας και θα περιλαμβάνει φωτογραφία του αυτοκινήτου .Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να καταθέσουν την προσφορά τους έως την Δευτέρα 03.08.2015 και ώρα 14.00 στην γραμματεία της Ένωσης ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο epsdodHOTMAIL.com .
Στην ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ( νομός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ) φροντίζουν για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015 θα ξεκινήσει στη Μίκρα
η προληπτική Ιατρική Εξέταση Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών
και η θεώρηση των καταστάσεων Υγείας 
σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αθλητιατρικής (Τομέας Ιατρικής και ’θλησης) 
του ΤΕΦΑΑ τουΑΠΘ για 31η χρονιά
Η ΕΠΣ Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αθλητιατρικής (Τομέας Ιατρικής και ’θλησης) του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ για 31η χρονιά συνεχίζει το πρόγραμμα της προληπτικής ιατρικής εξέτασης ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών και θεώρησης καταστάσεων Υγείας, οι οποίες θα ισχύουν για ένα χρόνο. 
Έγκαιρα, ώστε να συμπέσει με την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων, τα σωματεία της ΕΠΣΜ θα πρέπει άμεσα να ενδιαφερθούν για την κατακύρωση της ημερομηνίας εξέτασης των ποδοσφαιριστών τους, επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος εξέτασης, ούτε να δοθεί παράταση στις ημερομηνίες. 
Οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιρίστριες εξετάζονται από ιατρική ομάδα του τομέα ιατρικής και άθλησης του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη μέθοδο της τηλεϊατρικής.
Η εξέταση των ποδοσφαιριστών / - τριών, θα πραγματοποιείται στο ιατρείο του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μακεδονίας στις εγκαταστάσεις της στη Μίκρα, από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015.
Κάθε ημέρα (εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου) οι ομάδες μπορούν να εξετάζονται κατά τις απογευματινές ώρες, 16.00 (1η ομάδα) και 17.30 (2η ομάδα), ενώ όσες το επιθυμούν μπορούν να εξετάζονται πρωϊ και ώρα 10.00.
Όσα σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία της ΕΠΣΜ έγκαιρα, δηλώνοντας την ημέρα και ώρα της επίσκεψής τους, τον αριθμό των προς εξέταση ποδοσφαιριστών / τριών τους (μέχρι 30 ποδοσφαιριστές / τριες) και επιπλέον να καταβάλουν, στο ταμείο της ΕΠΣΜ, το ποσό των 200,00 € ως συμμετοχή για την κάλυψη μέρους των εξόδων εξέτασης (αμοιβές γιατρών, αναλώσιμα υλικά κλπ.).
Σε περίπτωση που το σωματείο επιθυμεί να εξετάσει και δεύτερη ομάδα ποδοσφαιριστών / τριών θα καταβάλλει το ποσό των 180,00 € .
Υπενθυμίζεται στα σωματεία ότι μόνον με την καταβολή του χρηματικού ποσού και όχι τηλεφωνικά, το σωματείο κατακυρώνει την ημέρα και την ώρα εξέτασης των αθλητών του.
 Εδώ κάτι αντίστοιχο είναι τόσο δύσκολο; Εργαστήριο Αθλητιατρικής δεν έχουμε εδώ ούτε και ιατρείο στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ(;;;) αλλά και πολλούς και καλούς γιατρούς έχουμε, οι ομάδες , άρα και οι αθλητές, είναι πολύ λιγότερες από ότι στην Θεσσαλονίκη,  ας το προσπαθήσουμε μελλοντικά. 
Υ.Γ.
Καλή Γ.Σ. να έχουμε και παιδιά ηρεμία, δεν θα είστε μόνοι σας την Τετάρτη.
Μιας και ενημερώσατε την ιστοσελίδα σας για τις "ιστορικές" αλλαγές http://www.epsxiou.gr/static/board.php να σας πούμε ότι κ. Μήτσουρας είναι και όχι κ. Μήτσουλας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ 
Τα ξαναλέμε 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου