Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Στην οικονομικά δύσκολη και περίεργη για πολλούς εποχή, είναι βέβαιο και ότι τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία στη χώρα αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα περισσότερα σωματεία της Χίου αν και με τα όσα ακούμε κάποιοι δεν πρέπει να ζουν στο "μνημονιακό" 2015. 
Στην Κρήτη όμως και συγκεκριμένα στην Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, ο Πρόεδρος της κ. Νίκος Τζώρτζογλου προσπαθεί να βρει λύσεις για να βοηθηθούν οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία. 
Έκατσε λοιπόν  και έφτιαξε ένα χορηγικό πλάνο, για το οποίο αναφέρθηκε  στην Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. και μετά το παρουσίασε στο τελευταίο Δ.Σ.
Αξιέπαινη προσπάθεια, μακάρι να υλοποιηθεί για το καλό των σωματείων και μακάρι να μπορέσουν να μιμηθούν και εδώ κάποιοι τον κ. Τζώρτζογλου.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε όσα αναφέρει η Ε.Π.Σ.  Ηρακλείου για αυτή την προσπάθεια.  

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟ (10/7/2015 15:18)     

   
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ήταν σήμερα προσκεκλημένος στην συνεδρίαση τουΔ.Σ. της ΕΠΟ, προκειμένου να παρουσιάσει το χορηγικό πλάνο που έχει εκπονήσει ο ίδιος, με σκοπό την οικονομική αναζωογόνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ στην συνεδρίαση της Ομοσπονδίας ήρθε ως συνέχεια στα όσα είχε αναφέρει στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν προσπάθειες και να απαγκιστρωθούν οι Ενώσεις και τα σωματεία από τον οικονομικό βραχνά.
Ο κ. Τζώρτζογλου πραγματοποίησε την ανάπτυξη του χορηγικού πλάνου, με τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον και τα σχόλια της συντριπτικής πλειοψηφίας να είναι άκρως θετικά.
Επόμενος στόχος είναι η υλοποίηση του πλάνου. Έτσι, μέχρι τέλος Αυγούστου θα συσταθεί επιτροπή από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, με τη συμμετοχή και του κ. Τζώρτζογλου, με σκοπό να αρχίσει επιτέλους να γίνεται πράξη και θεσμός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μερικά μέρη από το χορηγικό πλάνο:

Αρχές


Αθλητισμός – Πολιτισμός
Εθελοντισμός
Αθλητικά ιδεώδη
Ολυμπισμός
Ερασιτεχνισμός
Άμιλλα
Ιδέα – Όραμα
Νεολαία
Παγκοσμιοποίηση
Νομική Σχολή
Αρχή της επικουρίας

Όραμα


Σε όλα τα παραπάνω, γνωστά σε όλους μας,
Ορθώνουμε το ανάστημα και
Παλεύουμε να τα κάνουμε κτήμα μας,
Ή αντιστεκόμαστε,
Όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη.
Πως μας ρωτάτε;

Σκοπός


Οι ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ελλάδος για την βελτίωση και την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα κοινό χορηγικό πρόγραμμα για όλα τα σωματεία της δύναμής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου