Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.... ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...

ΕΔΩ:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (25/6/2015 09:28) ΕΠΕΙΓΟΝ!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου προκειμένου να καλύψει τις θέσεις των Ενωσιακών Προπονητών καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση έως και 10/7/2015. Απαραίτητες προϋποθέσεις - δικαιολογητικά: 1) ΔΙΠΛΩΜΑ UEFA B,ή ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο. 2)ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 3) Να μην συμμετάσχει ως επίσημος προπονητής σε αγώνες υποδομών ή αντρικού όλων των κατηγοριών την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

                                          
ΑΛΛΟΥ:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΤοΔ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας προκηρύσσει τη θέση δύο (2) προπονητών Ποδοσφαίρου για την κάλυψη των αναγκών των Μικτών Ομάδων της για την Ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.
Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη προπονητές καλούνται να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας (Λ. Αλεξάνδρας 3) ή με συστημένη επιστολή μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 (4.00Μ.μ) τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.- Αίτηση
2.- Βιογραφικό Σημείωμα
3.- Δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Α ή Β.
4.- Αντίγραφο ποινικού Μητρώου τύπου Α.
5.- Πιστοποιητικό Εισαγγελικής αρχής.
6.- Βεβαίωση προϋπηρεσίας, ότι εργάστηκαν για τουλάχιστον 2 χρόνια σε Μικτές ομάδες Ενώσεων ή σε σωματεία του Νομού μας στον οποίο και πρέπει να διαμένουν.
Σε περίπτωση που δεν μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν κάποιο από τα δικαιολογητικά έγκαιρα, μπορούν να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 και να τα προσκομίσουν εντός δέκα (10) ημερών από την λήξη της προθεσμίας .
Στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την απασχόληση σε σωματείο υποψήφιου προπονητή. Το Δ.Σ αφού εξετάσει τα δικαιολογητικά του υποψήφιου προπονητή θα συνεκτιμήσει τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των Μικτών ομάδων, όπως θα προσδιοριστούν από το συμβόλαιό του και τις αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής και του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ.
Οι όροι της παράλληλης εργασίας θα πρέπει να υπάρχουν κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης και δε θα μεταβληθούν μετά την υπογραφή της σύμβασης με την Ε.Π.Σ.Κ
Οι μηνιαίες αποδοχές θα είναι συνολικά 300 ευρώ και η σύμβαση εργασίας θα είναι διάρκειας 7 μηνών.

Υ.Γ.1
α)Το να κάνει κανείς σύγκριση στις δυο προσκλήσεις και να πει ποια είναι ξεκάθαρη και ποια όχι δεν χρειάζεται. Κάπου όμως διαβάσαμε για το τι έγινε στο Δ.Σ. και πάνω σε αυτά θέλουμε να πούμε κάτι. 
Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σε όποιον την έχει λένε.
Οπότε αφήστε αυτά τα περί τιμητικής θέσης. Υπηρεσίες προσφέρουν, χρόνο χάνουν, οπότε πρέπει να πληρωθούν οι προπονητές. Ας βγάζατε φανερά στην πρόσκληση το ποσό όπως κάνουν αλλού. 
Στην Κέρκυρα ( νησί περίπου σαν και εμάς) γιατί αναφέρουν το 4 κ΄το 5; 
Εδώ η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ για τις μεικτές είχε κάνει γνωστές στα άλλα μέλη του Δ.Σ. τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των μεικτών ώστε να μπορούσαν να κρίνουν τι ζητάνε από τους υποψήφιους προπονητές; 
Γιατί εκεί  δέχονται παράλληλη εργασία και δεν αφήνουν παράθυρα όπως σωστά ειπώθηκε στο περίφημο Δ.Σ.;   

β) Τετάρτη απόγευμα το Δ.Σ. , Τετάρτη βράδυ και οι μεγάλες  κωλοτούμπες  στη Βουλή. Πως τα φέρνει η τύχη ( ή η π...να η ζωή, όπως τραγούδαγαν οι οπαδοί του Κανάρη) 
15 Ιουλίου λοιπόν, ημέρα δικαίωσης της κωλοτούμπας.         

                               
Υ.Γ.2
Μιας και έρχεται Γ.Σ. να πούμε δυο κουβέντες.
Ταμείο αρωγής. Το προτείνουμε ξανά και θα σας το λέμε μήπως  ακούσετε μια φορά και κάνετε κάτι για βοήθεια σωματείων και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Μιας και δεν τα πήγατε καλά πέρσι  με την προκήρυξη, διαβάστε προσεκτικά  εδώ:
http://www.epskerkyras.gr/download/prokiriksiprotathlimaton2015-16.pdf   
αυτό  ονομάζεται προκήρυξη. 

Υ.Γ.3 
Λίγο νωρίς δεν είναι για να μιλάμε για εκλογές; 
Αυτό με το γραφείο Μηταράκη τι είναι πάλι; Γραφείο Νότη - Πολύδωρας μαζί ... σαν Αλέξης Πάνος και στη μέση ο... Χαϊκαλης μας κάνει. 
Άλλο απαγγελία και άλλο καταλαβαίνω και ερμηνεύω σωστά και ΔΙΚΑΙΑ  κανονισμούς και καταστατικά.
Τα ξαναλέμε...... 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου