Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Το fair play της χρονιάς σε αγώνα της Πρέβεζας

ΑΘΗΝΑ 20/04/2015


Μία στιγμή που αναδεικνύει όλη την ομορφιά του ποδοσφαίρου σημειώθηκε στον αγώναΠΑΣ Αχέρων - ΠΣ Πρέβεζα, που τελείωσε ισόπαλος 1-1, δίνοντας στον πρώτο την δυνατότητα να παλέψει για άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η στιγμή που αποτελεί το απόλυτο fair play και διεκδικεί βραβείο από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καταγράφηκε στο 91ο λεπτό της συνάντησης.

Ο Σιώρος έπεσε στο χορτάρι φωνάζονταςαπό τους πόνους, η μπάλα βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου και ο Γιοβάνης πρόσφερε βοήθεια στον τραυματισμένο αντίπαλό του, αντί να προσπαθήσει να επιτεθεί.

Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η εξέδρα των φιλάθλων του Καναλακίου χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή του ΠΣ Πρέβεζα για την ενέργειά του.

Το παιχνίδι πάντως είχε και την αρνητική του πλευρά, αφού ένας φίλαθλος έχασε δύο δάκτυλα όταν πήγε να πιάσει κροτίδα, την οποία μπέρδεψε με καπνογόνο
.
πηγή:http://www.nooz.gr/sports/to-fair-play-tis-xronias-se-agona-tis-prevezas

Φυσικά και δεν κάνουμε σύγκριση ούτε το βάζουμε ως μομφή για το θέμα που προέκυψε το Σάββατο σε αγώνα του τοπικού μας πρωταθλήματος, για τον απλούστατο αλλά και σοβαρότατο λόγο του ότι δεν έχουμε δει εμείς το περιστατικό και δεν κρίνουμε κάποιον από λόγια άλλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου