Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (κάπου αλλού)

ΣΕΠΑ: Κάλεσμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές


ΣΕΠΑ: Κάλεσμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές
Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας με την οποία καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την προσεχή, Τετάρτη.
Πιο αναλυτικά:
«Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Αχαΐας σας καλούν στο 44ο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαΐας ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/3/2015 και ώρα 16.00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ανάμεσα στον Ατρόμητο Πατρών και τον Άρη Πατρών.
Θα υπάρχει στα εκδοτήρια του σταδίου, εισιτήριο αγώνα (5 ευρώ) με σκοπό τα έσοδα να κατατεθούν ΟΛΑ στο ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών Καλούμε όλα τα μέλη μας μαζικά να παρευρεθούν σε αυτή την όμορφη γιορτή (κάτι το οποίο δεν έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια). Να δηλώσουμε παρών στον τελικό που θα διοργανωθεί σε ένα γήπεδο στολίδι για την πόλη μας.
Παρακαλούμε τα σωματεία να αναβάλλουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες ώστε να έχουν την ευκαιρία οι αθλητές να έρθουν στο γήπεδο. Ο χαρακτήρας είναι ιερός καθώς τα έσοδα θα διατεθούν σε τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και πρέπει ΟΛΟΙ να στηρίξουμε με την παρουσία μας».
Υ.Γ. Συγκρίσεις δεν γίνονται δεκτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου