Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ( ΑΛΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Αποθέωση του fair play στο τελικό της ΕΠΣ Ηρακλείου

Ημερομηνία: 26 Μαρτίου, 2015 12:49
Αποθέωση του fair play στο τελικό της ΕΠΣ Ηρακλείου


Σε αποθέωση του fair play εξελίχθηκε ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου ανάμεσα στις Μοίρες και τον Ατσαλένιο (0-1) που φιλεξενήθηκε στο «Γεντί Κουλέ» με την παρουσία 2.500 θεατών στις εξέδρες.
Πριν την σέντρα έγινε απονομή στο Παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όπου το αύριο του ποδοσφαίρου μας εμφανίστηκε στο γήπεδο και κέρδισε το χειροκρότημα.
Ενώ ο αγώνας κρίθηκε στο τέρμα που πέτυχε ο Σαλταπίδας στο 86΄, οι παίκτες των ηττημένων συνεχάρησαν τους συναδέλφους τους με μια κίνηση που θύμιζε το standing ovation στα ισπανικά γήπεδα και τους με τον τρόπο αυτό τίμησαν τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι».
Η κίνηση αυτή αποκτά συμβολικό χαρακτήρα αν αναλογιστεί κανείς πως η περιοχή αυτή έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον περασμένο Σεπτέμβρη λόγω του θανάτου του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο έπειτα από επεισόδια που ξέσπασαν στο γήπεδο.
Στα συν της ημέρας τοποθετούμε και το κοινωνικό μήνυμα και έργο με την έναρξη της δράσης «στΑΓΩΝΕΣ ζωής» με στόχο την δημιουργία τράπεζας αίματος και την ευαισθητοποίηση όλων όσοι εμπλέκονται με το τοπικό ποδόσφαιρο για την εθελοντική αιμοδοσία.

Εκτός του κυπέλλου στην Ε.Π.Σ. Ηρακλείου παρακολουθούν και την επικαιρότητα και αντιδρούν.
Το θέμα του Ο.Φ.Η. του αγγίζει όλους και σαν ποδόσφαιρο και σαν κοινωνία, κυρίως οικονομικά.
Βλέποντας την ανακοίνωση μένουμε στην τελευταία παράγραφο. Βάζουμε στο νου μας τα τελευταία νέα από το Νομικό πρόσωπο του Δήμου και αναμένουμε παρόμοιες αντιδράσεις. 

Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού αναφορικά με τον εθελούσιο υποβιβασμό συλλόγων προκειμένου να διαγραφούν τα χρέη τους, προκάλεσε την αντίδραση της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Μετά τις δηλώσεις Κοντονή η ΕΠΣ Ηρακλείου και μαζί μας όλοι οι φορείς του νομού αλλά και της Κρήτης ολόκληρης (πολιτικοί, περιφερειακοί και δημοτικοί παράγοντες, επιχειρηματίες, φίλαθλοι και ολόκληρη η Κρητική κοινωνία) δεν θα μείνουμε απαθείς σε όποιες φωτογραφικές αποφάσεις και νομοθετήματα της Πολιτείας που πιθανόν θα βλάπτουν τις ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

Η νέα κυβέρνηση ελπίζουμε ότι θα πράξει με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό. Οι αθλητικές κοινωνίες (ομάδες – σύλλογοι) δεν πρέπει να πληρώσουν και δεν θα πληρώσουν τα λάθη προσώπων Πολιτείας – Ομοσπονδίας και Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου 

Νίκος Τζώρτζογλου».

Υ.Γ. 1  Από τη Γ.Σ. το καλοκαίρι περιμένουμε την τράπεζα αίματος. Ξεχάστηκε ή μέσα στο τεράστιο ενδιαφέρον τους για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή,  δεν θέλουν να τους επιβαρύνουν τον οργανισμό μέσα στους αγώνες με το να δίνουν αίμα; 

Υ.Γ. 2 ( καθαρά προσωπικό μας ) Αδερφή μου Κατίγκω, τελικά οι θεωρίες που είχαμε μικρές ανατρέπονται. Περισσότερα όταν επιστρέψεις από τη "Βασιλεύουσα" . Για να μπεις στο νόημα σου λέω ότι χτες ξενύχτησα και σου αφιερώνω το τραγούδι:
     φωτογραφία με τον 3D στείλε!!!   

1 σχόλιο:

  1. φαν του Διαμαντίδη κορίτσια; Μπράβο σας, ακόμα ένας λόγος που μας αρέσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή