Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΆ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ψάχνοντας ειδήσεις σχετικά με το σημερινό ισχυρό σεισμό στο Αργοστόλι (λόγω γνωστών που σπουδάζουν εκεί) βρήκαμε το παρακάτω στην ιστοσελίδα www.inkefalonia.gr

Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής: «Η Κεφαλλονιά σύντομα θα παίζει μπαράζ ανόδου σε όμιλο Ιονίου» (video)


Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, έγινε η γιορτή της ΕΠΣΚΙ με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις των καλύτερων της περσινής σεζόν.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είπε πολλά και ενδιαφέροντα μεταξύ άλλων πως σύντομα η Κεφαλονιά θα δίνει τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική σε όμιλο του Ιονίου και όχι όπως είναι αυτή τη στιγμή που συναγωνίζεται τις σαφώς πιο ποιοτικές και ανώτερες ομάδες από την Πάτρα και τον Πύργο.
«Η Κεφαλονιά δεν μπορεί να παίζει σε έναν όμιλο που είναι άνισος, με ομάδες ισχυρότερες. Πιστεύω πως σύντομα θα γίνει ένας όμιλος Ιονίου».
Παρακάτω όσα είπε ο κ. Σαρρής στη γιορτή της ΕΠΣΚΙ  



6 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΕΔΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν καθόσουν να ακούσεις τι είπε ΠΑΛΙ ο Πρόεδρος δεν θα έγραφες μ....
    Κατίγκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρος είναι, και το τουρ του θα κάνει και τους λόγους του θα πει. Άλλο με αγχώνει εμένα...τόσες γεροντοκόρες, σε ποιο ράφι θα σας βάλουμε; Αυξάνεστε και πληθύνεστε φιλενάδες! Βέβαια,η γριά κότα έχει το ζουμί, δεν θέλω όμως να ξεπεσετε σε τίποτα στυλ μπουμπη... ;-) ξέρετε εσείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τόση διαφήμιση που γίνετε στους μπούμπηδες καθόλου απίθανο να γίνουν της μόδας.
    Εσείς κυρίες μου γιατί δεν παίρνετε θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγόρια και κορίτσια για ηρεμήστε λίγο γιατί θα αρχίσουμε να τραβάμε τα β ... με αυτά που διαβάζουμε.
    Τι γράφετε καλέ για "πολλές γεροντοκόρες "; Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε. Σαν δυο δύο γνήσιες Χιώτισσες, κάποιας περασμένης ηλικίας συστηθήκαμε τον Ιούνιο.
    Τώρα όσον αφορά το θέμα Μπούμπη-Τιτίκα δεν θα πάρουμε και φυσικά δεν γουστάρουμε το Μπούμπη οπότε ο 5:15 να είναι ήσυχος.
    Φιλιά και από τις δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβηξτε τα,τραβηξτε τα κορίτσια και μαζί με σας κι εγώ! Θέλω μπουμπη κολασμενα! Χρειάζομαι ψυχίατρο....

      Διαγραφή