Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Πάμε Γ.Σ.;

Mε αφορμή τη σημερινή Γενική Συνέλευση επανερχόμαστε στο θέμα που "πρώτοι εμείς βάλαμε στο τραπέζι", αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους αυτή είναι η αλήθεια .
Ταμείο αρωγής τραυματιών ή όπως αλλιώς θέλετε να το πούμε. 

Πιστεύαμε  ότι  θα ήταν μέσα στα θέματα της Γ.Σ.  Δεν νομίζετε κύριοι και κυρία της Ε.Π.Σ. Χίου ότι πρέπει τα σωματεία να είναι ενήμερα; Τι θα ισχύει, ποια κριτήρια ποιοι οι πόροι του ταμείου; 
Αληθεύει ότι πόροι θα είναι οι αμοιβές των παρατηρητών; Δηλαδή τα σωματεία θα είναι υποχρεωμένα στο Χ παρατηρητή που δεν αμείβεται ενώ βάση κανονισμού το δικαιούται; Και αν κάποιος άλλος πάρει την αμοιβή του θα είναι ο κακός;Όταν ο παρατηρητής αμείβεται, όπως προβλέπεται, τότε θα υπάρχει και η απαίτηση από όλους να κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του.
 Τα σωματεία δεν θα συμμετέχουν καθόλου σε κάτι κοινό για το δικό τους καλό; Τα χρήματα του ταμείου θα είναι μόνο για αυτό ή θα υπάρχει δυνατότητα να μπαλώνουν τρύπες αν χρειαστεί; Στην πρόταση μας αν θυμάστε είχαμε πει για λογαριασμό με αποκλειστικό σκοπό το ταμείο και όχι για άλλες χρήσεις. 
Μπείτε στον κόπο και απαντήστε - ενημερώστε σήμερα για κάτι που θα το αποδεχθούν θετικά όλοι.  Δώστε, αν έχετε, το πλαίσιο λειτουργίας του. Αυτά ενδιαφέρουν τα σωματεία.
Κλείνοντας μία απορία που την έχουμε καιρό και νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να την εκφράσουμε:
Αν το καταστατικό λέει τριμελής υπάρχει τρόπος για να γίνει πενταμελής; Περιμένουμε απάντηση και συγνώμη εκ των προτέρων  αν κάνουμε λάθος.


12:03  Καλώς την τρόικα και στο ποδόσφαιρο. http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=47349&NewsType=21

Τι θα πούνε τώρα όσοι έταζαν αλλαγές και λαγούς με πετραχήλια ;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου