Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Αλλού ετοιμάζονται. Εδώ;

Οι περισσότερες Ενώσεις προετοιμάζονται για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Σε πολλές έχει ήδη γίνει η Γ.Σ. που όπως το καταστατικό προβλέπει γίνεται Ιούνιο.
Ενδιαφέρον έχουν δύο ενέργειες της Ε.Π.Σ. Ηπείρου για βοήθεια στα σωματεία. Μία στο οικονομικό και η άλλη στο Ιατρικό τομέα με τη δεύτερη να δείχνει το ενδιαφέρον τους για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.    

Τακτική Γενική Συνέλευση Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ (27/6/2017 02:16)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/6/2017 με επιτυχία η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ στην αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ. Η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα : α) τον Διοικητικό Απολογισμό, β) τον Οικονομικό Απολογισμό, και γ) τον Προϋπολογισμό έτους 2018, ενώ ανακοινώθηκε η συνέχιση του χορηγικού προγράμματος και τη νέα αγωνιστική περίοδο για την οικονομική ενίσχυση των Σωματείων, με την προϋπόθεση να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (27/6/2017 02:34)

Η Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ καλεί τους ιδιώτες γιατρούς της πόλης (γενικούς ιατρούς, καρδιολόγους, παθολόγους) όπως καταθέσουν οικονομική προσφορά για την ιατρική εξέταση των ποδοσφαιριστών των σωματείων της Ενώσεως.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις προσφορές τους στο e-mail της Ένωσης (epsip1952@yahoo.com) ή μέσω φαξ (26510-77647), μέχρι και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.

Με αφορμή  το θέμα των γιατρών θυμηθήκαμε το θέμα του 
Ταμείου Αρωγής. Πότε έχετε σκοπό να ενημερώσετε τα 
Σωματεία για τον τρόπο λειτουργίας του; 

Τη γνώμη τους δεν θα την ζητήσετε;    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου