Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο εκτός γηπέδων ( η συνέχεια)

Το κείμενο που θα διαβάσετε το είχαμε έτοιμο από Παρασκευή και σχεδιάζαμε να το αναρτήσουμε Σάββατο απόγευμα, αλλά χωρίς το θέμα του Ταμείου Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών. 
Δυστυχώς όμως, ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Δάφνης Πολιτάκη, μας άλλαξε τα πλάνα.
Πρώτα από όλα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο παιδί. 
Πολλά μπράβο στις ομάδες που του ευχήθηκαν. 
Στο δια ταύτα τώρα. Σχεδόν τρία χρόνια λέμε για τη δημιουργία αυτού του ταμείου.
Το είπαμε και πριν από  Γενικές Συνελεύσεις, το γράφουμε ανά τακτά διαστήματα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπήκε στον κόπο να το προτείνει ΕΠΙΣΗΜΑ. 
Δέσμευση μας λοιπόν ότι το πρώτο πράγμα που θα προτείνουμε μετά το Φεβρουάριο είναι αυτό. Υπάρχει έτοιμο σχέδιο και έχουμε πάρει πληροφορίες από άλλη Ένωση που υπάρχει το Ταμείο Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.  
Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσουμε την πρόταση μας και όλα τα "τεχνικά θέματα" του ταμείου.


Ακολουθεί η ανάρτηση που είχαμε ετοιμάσει

Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για τι κάνουν εκτός από το να διοργανώνουν τα πρωταθλήματα τους 
οι Ενώσεις σε Ηράκλειο και Χανιά.
http://chiompala.blogspot.gr/2016/11/blog-post_9.html

Ας δούμε τώρα σε άλλα μέρη τι κάνουν και πως εφαρμόζουν αυτό που θέλουμε και εμείς:
μία Ένωση ανοικτή σε όλους, με συμμετοχή στην κοινωνία και να συνεργάζεται για καλό σκοπό με Υπηρεσίες ,Φορείς ,κλπ του Νομού μας .

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (11/11/2016 16:03)

Οι δράσεις αλληλεγγύης της ΕΠΣΔ, συνεχίζονται με τη στήριξη πάντα των Σωματείων της Δύναμης της και του κοινού που συνδράμει τις προσπάθειες της. Σήμερα το πρωί, στα γραφεία της Ένωσης, παραδόθηκε ο κουμπαράς και το ποσό, που συγκεντρώθηκε από την εκδήλωση- παρουσίαση του βιβλίου της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με τίτλο «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου», του κ. Στεφανάκη Θεοδόση, του Β’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣΔ, στους εκπρόσωπους του Συλλόγου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Παρόντες στην παράδοση του κουμπαρά από την πλευρά της Ένωσης ήταν, ο κ. Στεφανάκης Θεοδόσης, Β’ Αντιπρόεδρος και ο κ. Ψέλλας Χρυσόστομος, Αναπληρωτής Γραμματέας της ΕΠΣΔ. Γνωρίζοντας την ευαισθησία των φίλων του αθλητισμού και των Σωματείων της δύναμης μας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ, κ. Διακοφώτης Παναγιώτης και τα  μέλη της Ε.Ε. αποφάσισαν, ο κουμπαράς για το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» να παραμείνει στα γραφεία της ένωσης για όποιον επιθυμεί να προσφέρει στα μικρά παιδιά.

3ο Τουρνουά «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας» Παλαιμάχων Ρόδου 2016-2017 (07/11/2016 04:09)

Διαβάστε εδώ:


Ε.Π.Σ.  Μακεδονίας
«Σκοράρουμε για το χαμόγελο» στη Θεσσαλονίκηhttp://www.epsm.gr/article.asp?code=9119
Ο εθελοντικός οργανισμός «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα συνδιοργανώσουν το τριήμερο 10 έως 12 Νοεμβρίου 2016 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το 3ο ποδοσφαιρικό παιδικό τουρνουά με σύνθημα «Σκοράρουμε για το χαμόγελο στη Θεσσαλονίκη», προκειμένου να στηριχθεί έμπρακτα και οικονομικά η συνεχής προσπάθεια του Οργανισμού που προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά τα οποία κινδυνεύουν και έχουν ανάγκη κοινωνικής φροντίδας.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας και οι Ομάδες Φυσικής Αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο γιορτινό αθλητικό τριήμερο (Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και κατά τις ώρες από 9.00 έως 13.00 και Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και κατά τις ώρες από 9.00 έως 17.00). Την τρίτη και τελευταία ημέρα θα συμμετέχουν οι ομάδες τζούνιορ και προτζούνιορ σωματείων της ΕΠΣ Μακεδονίας που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ενωσης, ενώ τις προηγούμενες ημέρες θα αγωνιστούν σχολικές ομάδες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. 
Χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή θα παίξουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Σ’ αυτήν τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς θα υπάρξει εισιτήριο με τη συμβολική τιμή των 2,00 ευρώ το οποίο θα ισχύει για όλο το τριήμερο και για όλους τους αγώνες. Όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Χρειάζεται η υποστήριξη όλων για τα παιδιά που αγωνίζονται στο τουρνουά, αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους.
Επίσης, κατά τη διάρκεια του γιορταστικού τριημέρου θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες από Φορείς, Υπηρεσίες και Συλλόγους του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ’ Σώμα Στρατού, την 113 Πτέρυγα Μάχης, τη Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Προσκόπων και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, όπου θα προσδώσουν μία ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

περισσότερα : http://www.epsm.gr/article.asp?code=9119

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σας. Επιτέλους και κάτι για τους ποδοσφαιριστες. Για χρόνια τίποτα δεν έχουν κάνει όλοι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή