Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Οδηγίες για " μελλοντικούς ηγέτες "

Παράδειγμα για όσους θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό  ρόλο στα δρώμενα του Χιώτικου ποδοσφαίρου, στο μέλλον, έδωσε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π. Σ. Λάρισας κος Γκούμας.

 Αυτά κάνει κύριοι όποιος δεν συμφωνεί με κάτι. Βγαίνει και το λέει ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.
Ενημερώνει τους πάντες για τα στραβά που βλέπει, δηλώνει ότι είναι ανεξάρτητος πλέον  και μετά έχει κάθε δικαίωμα να   δηλώνει παρόν για την επόμενη μέρα.
  

Δήλωση αποστασιοποίησης Γκούμα από την ηγεσία της ΕΠΣ Λάρισας

Ημερομηνία: 13 Μάη, 2016 13:23

Δήλωση αποστασιοποίησης Γκούμα από την ηγεσία της ΕΠΣ Λάρισας


  
Την αποστασιοποίησή του από την ηγεσία της ΕΠΣ Λάρισας δημοσιοποίησε με επιστολή, που έστειλε στο Soccerplus, το μέλος του ΔΣ της Ένωσης, Τέλης Γκούμας, δηλώνοντας «”παρών” στην επόμενη μέρα και στις εξελίξεις» και απευθύνοντας κάλεσμα συστρέτευσης.

Ακολουθεί  η δήλωση του κ. Γκούμα:
«Έπειτα από μια κοινή πορεία που ξεκίνησε το 2009 με τους συναδέλφους, έχοντας σαν ένα και μοναδικό στόχο την εξυγίανση και καλυτέρευση του αγαπημένου μας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αναγκάστηκα να ανεξαρτητοποιηθώ. Στην πορεία μας αυτή πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα και καταστάσεις με μοναδικό γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι αλλάξαμε πολλά πράγματα και όλοι συνολικά δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Στη διάρκεια όμως της τελευταίας μας θητείας διαπίστωσα με λύπη μου ότι το «εγώ» άρχισε να υπερτερεί του «εμείς» με αποτέλεσμα την αποστασιοποίησή μου εδώ και δύο χρόνια από την ομάδα διοίκησης, κάτι που κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία εθελοτυφλώντας. Ήμουν πάντα ενεργός, ήμουν πάντα δίπλα στους συναδέλφους και τους παράγοντες, βοηθώντας χωρίς φαμφάρες και κομπασμούς.

Επειδή όμως κάποια στιγμή πράγματα που δεν αποδέχομαι στην πορεία μου και στη ζωή μου γενικότερα συνέβησαν, με οδήγησαν στην απόφαση να ανεξαρτητοποιηθώ, όπως δήλωσα και είχα υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους μου στο Δ.Σ.

Δηλώνω «παρών» στην επόμενη μέρα και στις εξελίξεις. Καλώ όλους τους υγιώς σκεπτόμενους παράγοντες που υπάρχουν -και πολλοί αξιολογότατοι στο Δ.Σ. που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους- σε συστράτευση με γνώμονα και μέσα από συλλογικές δημοκρατικές και πάντα με διακριτούς ρόλους και ξεκάθαρες θέσεις να επανεκκινήσουμε το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νόμου μας. Δεν σας κρύβω ότι στις κατ’ ίδιαν συναντήσεις το κάλεσμά μου τυγχάνει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής.

Είναι πλέον η εποχή, το ποδόσφαιρο να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στους παράγοντες που σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς έχουν το σθένος να προσφέρουν από το υστέρημά τους χρήμα και χρόνο στερώντας από την οικογένειά τους αγαθά. Σε όλους αυτούς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάντα δίπλα τους με σκοπό να απαλύνουμε στο μετρό του δυνατού και να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους»

Υ.Γ. Πρώτα από όλα καλή δύναμη   και καλή επιτυχία στον Ποσειδώνα. (Ακόμα δεν το έκαναν μέχρι σήμερα επίσημα οι θεσμικοί μας)
Όπως καταλάβατε επιστρέψαμε για τα καλά. Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αρχίζει ο αγώνας.
Εμείς τα ξαναλέμε και το ξέρετε καλά πια :
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου