Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;

ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΗ (01/9/2015 14:20)

Με την παρουσία της πλειοψηφίας των παρατηρητών που θα ασκήσουν την φετινή περίοδο τα καθήκοντά τους, στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση την Δευτέρα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.
Το παρών στην συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, οι υπεύθυνοι παρατηρητών Κώστας Θεοδοσάκης-Βαγγέλης Παπαγγελής, τα μέλη της ΕΠΣΗ Γιώργος Κουτεντάκης και Μανόλης Μαθιουδάκης, οι κ.κ. Ιωαννίδης, Συριγωνάκης, Κολοβός από την Επιτροπή Διαιτησίας και ο πρόεδρος του ΣΔΠΗ, Κώστας Κουναλάκης.
Όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ και τους υπεύθυνους παρατηρητών, όσοι ασκούν τα καθήκοντα παρατηρητή, επιτελούν ένα σημαντικό έργο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και οφείλουν να είναι άψογοι στα καθήκοντά τους. Επίσης μοιράστηκε σε όλους ο κανονισμός παρατηρητών και δόθηκαν οδηγίες  για την παρουσία των παρατηρητών στους αγωνιστικούς χώρους.
πηγή: www.epsirak.gr
Υ.Γ.1
Τον κανονισμό παρατηρητών τον έχουν διαβάσει όλοι οι δικοί μας;
Μαθήματα μπορεί να μην γίνουν γιατί ως γνωστόν εμείς εδώ τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τέτοια ταμπελάκια κάντε μας τη χάρη να βγάλετε και εσείς. Ατραξιόν θα γίνουν. 

Υ.Γ.2
Πριν λίγες μέρες γράφαμε για τη δεύτερη εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου για ενίσχυση των σωματείων. Ορίστε το αποτέλεσμα:
http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=606

Σας αφήνουμε με ένα τραγούδι σαν κι αυτά που χόρεψαν οι σύντεκνοι. 
Καλή σας διασκέδαση

εμείς τα ξαναλέμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου