Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

                                            
 Έχουμε αρκετές φορές προβάλλει από το blog  άλλες Ενώσεις poy αποδεικνύουν συνέχεια πως εκτός της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων, υπάρχουν και για επιτελούν και κοινωνικό έργο στις περιοχές τους ( απαραίτητο, ιδίως την τρέχουσα περίοδο για τη χώρα και τους περισσότερους).
Από τη συλλογή τροφίμων κάθε Χριστούγεννα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας για τους άπορους , στην Ε.Π.Σ. Ηπείρου και στη βοήθεια που πρόσφερε στην Κιβωτό του κόσμου, σε άλλες Ενώσεις που πρόσφεραν τις εισπράξεις του τελικού του κυπέλλου τους για φιλανθρωπικό σκοπό  και πολλά άλλα παραδείγματα.
Τελευταίο αναφέρουμε τη γιορτή του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της  .Ε.Π.Σ. Αχαΐας που γίνεται στις 29/6 και το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθεί για το ταμείο αρωγής τραυματιών ποδοσφαιριστών.
Ένα θέμα που το έχουμε προτείνει αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω .:
Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαΐας και τον αθλητικό τομέα του Δήμου Αιγιαλείας θα διοργανώσει την Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα, την  Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φιλικό αγώνα μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την Αιγιάλεια κόντρα σε ομάδα της Πάτρας-Δυτικής Αχαΐας. Στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα βραβευτούν οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και θα υπάρξουν και άλλες πολλές εκπλήξεις. Παρουσιαστής θα είναι ο Αιγιώτης, Αλέξης Διγενής.
Θα υπάρξει συμβολικό εισιτήριο και τα έσοδα θα πάνε στο "Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών" που έχει ξεκινήσει με την πρωτοβουλία του ΣΕΠΑ, της ΕΠΣ Αχαΐας και του Ιατρικού Συλλόγου.
Καλούνται οι υπεύθυνοι των παρακάτω ομάδων να απευθυνθούν τηλεφωνικά στην γραμματεία της ΕΠΣ Αχαΐας για τον παίκτη που θα τους εκπροσωπήσει σε αυτή την όμορφη γιορτή, μέχρι την Παρασκευή 19/6. Θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Αιγιάλειας έχοντας τον εκπρόσωπο-ποδοσφαιριστή που θα επιλέξουν οι ίδιες.
Ενώ αυτά συμβαίνουν αλλού έρχεται και η Ε.Π.Σ. Χίου σήμερα να βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση:
Η ΕΠΣ Χίου συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου,το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου καθώς και τα σωματεία Ajax Oλυμπιάδα,ΠΑΧ,Κλασσικό,ΒΑΟ για την διοργάνωση της γιορτής χαράς και ενημέρωσης (ποδοσφαιρικό τουρνουά) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε ότι μας ζητηθεί.
Μπράβο τους που το ανακάλυψαν έστω και την παραμονή, αλλά τι να τους ζητηθεί τέτοια ώρα.
Ίσως να επιτρέψουν στους διαιτητές να πάρουν μέρος. 
Τελικά το κράξιμο μερικές φορές ξυπνάει μερικούς και ας δεχθούμε αυτό που λέει και ο σοφός λαός: " Από το ολότελα καλή κι η Παναγιώτενα "





   

1 σχόλιο:

  1. Απο ποιους να περιμένει κανεις κοινωνική προσφορά; Αυτοί εκτός της προβολής τος δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή