Τρίτη 12 Μαΐου 2015

FAIR PLAY: ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ.

Περίπτωση ανάλογη με την περσινή του Κώστα Σεζένια και της Δάφνης στον αγώνα με τον Πύργο ( έριξε το πέναλτι άουτ εσκεμμένα ) είχαμε στα πρωταθλήματα υποδομών στη Θεσσαλονίκη. 

    

Κίνηση-ορισμός του fair play από την Κ16 του ΠΑΟΚ - Έχασε τρόπαιο αλλά δίδαξε ήθος

Κίνηση-ορισμός του fair play από την Κ16 του ΠΑΟΚ - Εχασε τρόπαιο αλλά δίδαξε ήθος

Μια κίνηση που αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα άθλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/5) στο γήπεδο της Μίκρας, με την ομάδα Κ16 του ΠΑΟΚ να διεκδικεί το βραβείο του fairPLAY της χρονιάς.
Οι νεαροί επίδοξοι ποδοσφαιριστές της ομάδας κάτω των 16 ετών του Δικεφάλου, απέδειξαν πως σκοπός των ακαδημιών του συλλόγου είναι, εκτός από το να μάθουν τα μυστικά της μπάλας, να ρίξουν μεγάλο βάρος και στο ήθος.
Στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ κόντρα στους Μπέμπηδες 2000, οι μικροί του ΠΑΟΚ μπορεί να έχασαν με 1-0,αλλά αυτό που έμεινε σε όλους ήταν η κίνηση του προπονητή Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, να ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή του, Χατζηστράβο, να αστοχήσει σε πέναλτι, το οποίο κέρδισε η ομάδα του.
Περίπου στα μέσα του α' ημιχρόνου και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ,όταν αμυντικός των Μπέμπηδων 2000 μπέρδεψε το σφύριγμά του και έπιασε τη μπάλα με τα χέρια, νομίζοντας ότι υπέδειξε στον ΠΑΟΚ να εκτελέσει κόρνερ.
Ο διαιτητής Αντωνίου υπέδειξε σωστά την παράβαση και ο Χατζηστράβος ανέλαβε την εκτέλεση του πεναλτι. Ωστόσο, έπειτα από υπόδειξη του προπονητή του Σνάουτσνερ, έστειλε την μπάλα άουτ αφού ουσιαστικά δεν υπήρχε παράβαση. Μάλιστα, η ΕΠΣΜ τίμησε τόσο τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ όσο και τον προπονητή του.
Επιμέλεια: Γιώργος Παναγιωτίδης 
11/5/2015
         http://www.epsm.gr/news/article.asp?code=8033 ( εικόνες και βίντεο )

Υ.Γ.  Η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας  τίμησε το fair play αμέσως. 
        Εδώ πέρασε πάνω από ένας χρόνος, μήπως  είδε κανείς κάτι; 
        Καλά μπάνια κύριοι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου