Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια ποδοσφαιρική βραδιά με πολύ άρωμα γυναίκας!

Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι μια καθαρά ανδρική υπόθεση. . . Ωστόσο η ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας βάλθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014 να ανατρέψει αυτό το δεδομένο! Στην κοπή της πίτας λοιπόν που πραγματοποιήθηκε Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Margarona Royal παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή και πλήθος παραγόντων κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αποφάσισε να τιμήσει την γυναικεία προσφορά στο Ποδόσφαιρο. Τίμησε τις γυναίκες προέδρους και αντιπροέδρους των ομάδων των Νομών Πρέβεζας και Λευκάδας που ανήκουν στην Ένωση με αναμνηστικές πλακέτες, στέλνοντας έτσι το μήνυμα πως δεν ασχολούνται μόνο οι άνδρες με το Ποδόσφαιρο . . . Χαρακτηριστικό είναι ότι ο μόνος άνδρας που τιμήθηκε στην Βραδιά ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην ομάδα του Αμβρακικού Βόνιτσας η οποία κέρδισε το βραβείο που ήταν 5 μπάλες ποδοσφαίρου! Τα υπόλοιπα στις εικόνες και τα βίντεο που ακολουθούν!
                           

                                





Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 

                             
                         
Αλλά ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πίτες γιορτές και ενενήντα λεπτά στο γήπεδο, να άλλη μια ομορφιά που έγινε εκεί :





4 σχόλια:

  1. πάλι για τους παράγοντες έκλεγε ο Σαρρής. Τόση αγάπη πια; Ας κάνει κάτι να τους την δείξει με έργα. Άντε Πρόεδρε ένα μήνα το ίδιο πράμα λες κάθε Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλαξε κασέτα κυριε σαρρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KALA ESY ZEIS STIN EPOXI .......... TOY SIDERIDAKI. AKOYS EKEI KASETA. PES CD,MP3, OXI KASETA RE PAIDI MOY TO 2014. THA NOMIZEI KANEIS POS ZOYME PISO TOY KOSMOY. KAI EDO KAKIES LETE. AMAN PIA NTROPI !!!!!

      Διαγραφή