Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

Για να μην λένε μερικοί πως κάνουμε υποδείξεις μόνο στην Ε.Π.Σ. ορίστε ένα καλό παράδειγμα από τα Χανιά για τους κυρίους και τις κυρίες των ομάδων: 

Ημερίδα διαιτησίας στο Καστέλι (photos)

Έπειτα από αίτημα του Κισσαμικού, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Ε.Π.Σ. Χανίων, τον Σ.Δ.Π.Χ. και την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ., πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (22/01) επιμορφωτική ημερίδα διαιτησίας στο "Φαλδάμειο".

Εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ. και εκπαιδευτής 2ης κατηγορίας, κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης, που έδειξε στο προπονητικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού τις τροποποιήσεις αναφορικά με τον κανονισμό διαιτησίας, δίνοντας έμφαση σε αυτόν του οφσάιντ.

Την Ημερίδα προλόγισε ο Αντιπρόεδρος του Κισσαμικού κ. Γεώργιος Ξηρουχάκης, που ευχαρίστησε την Ε.Π.Σ.Χ., τον Σ.Δ.Π.Χ. και την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. για την αποδοχή του αιτήματος του σωματείου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Δημήτριος Λυκάκης, ενώ το "παρών" έδωσαν ακόμα ο Υπεύθυνος Ομάδων Παίδων κ. Ιωάννης Μαρακάκης και το Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Δημοσθένης Δεδότσης.



1 σχόλιο:

  1. απλά στα Χανιά είναι λιγο κωμικοί. Εμείς τα ξέρουμε δεν χρειαζόμαστε τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή