Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!!!

Με επιτυχία η εκδήλωση για το «Χαμόγελο του παιδιού»
                    



 
 Έντονες συγκινήσεις, βαθιά συναισθήματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης πλημμύρισε τον κόσμο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα το τριήμερο 26-28 του Οκτώβρη.
Μια πρωτοποριακή δράση της Ε.Π.Σ.Κέρκυρας για τη στήριξη του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
 Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, χιλιάδες υποστηριχτές συμμετείχαν στη γιορτή αλληλεγγύης, όπου η Κερκυραϊκή ψυχή εκφράστηκε με τον πιο θετικό τρόπο.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ έκανε το καθήκον του! Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο ενίσχυσε με ουσιαστικό τρόπο το «Χαμόγελο του Παιδιού», έναν οργανισμό προστασίας και στήριξης παιδικών ψυχών που τόσο ανάγκη είχε.Η κερκυραϊκή κοινωνία έδειξε το μεγαλείο της. Νιώθουμε περήφανοι γιατί συντονίσαμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο και αντιμετωπίσαμε κάθε πρόβλημα για το καλό των παιδιών.Σ΄ αυτήν την εκδήλωση εκτός από όσους στέφθηκαν κυπελλούχοι (1ο Σχολικό Κέντρο Θιναλίων, Όλυμπος, Αστέρας Πετριτή), νικητής αναδείχτηκε το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός. Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με κάθε τρόπο βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης: τα σωματεία μας και τους διοικητικούς παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τα Δημοτικά σχολεία και τους μαθητές, τους διαιτητές.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή γιατί το ποδόσφαιρο με τις αξίες του μπορεί να διαδραματίσει σπουδαίο κοινωνικό έργο αν δουλέψουμε όλοι μαζί.


πηγή:http://www.epskerkyras.gr

 

1 σχόλιο: