Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ;

 Τόσες μέρες δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα της μη τιμωρίας του Λαίλαπα από την πειθαρχική. Ασχολήθηκαν άλλα bloggs και Μ.Μ.Ε. , όλοι έχουν σχηματίσει τη γνώμη τους και κάποιοι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, προσπαθώντας να μας πείσουν για διάφορα. Δικαίωμα τους φυσικά.
Αλλά να είναι Τρίτη απόγευμα να γίνεται τόσες μέρες τόση κουβέντα για το θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ να υπάρχει ακόμα αυτό ενώ η σελίδα ενημερώθηκε σήμερα παραέιναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
http://www.eps-xiou.gr/matches/a-round1 
ώρα 16:31

Να σας πούμε μόνο αυτό:για να υπάρξει αποτέλεσμα 0-3 άνευ αγώνα όπως εδώ και μια βδομάδα γράφει η ΕΠΣ, πάει να πει ότι ο αγώνας δεν έγινε με υπαιτιότητα μιας ομάδας. Οπότε πείτε μας την ομάδα και μετά εφαρμόστε το άρθρο 21.Οσο και να ψάξετε δεν υπάρχει κάτι άλλο και φυσικά μην μας πείτε ότι σας πολεμάμε...εσείς μας δίνεται δικαιώματα.
 Ή κάντε το πιο εύκολο.... οργανωθείτε!!! Όταν δίνετε οδηγίες για να γραφτεί κάτι να ξέρετε και τι γράφετε. 
                                    
       

Υ.Γ.1 Κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Λαίλαπα. Το ίδιο θα γίνόταν αν στη θέση του ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Υ.Γ.2 Την παλαβή εσείς... την παλαβή και μεις.(bloggs) Μια απορία μόνο ρε αδερφέ.Οι ομάδες γιατί δεν μιλούν. Μόνο για τα πέναλτυ έχουν φωνή? Αλλοίωση στην βαθμολογία για δυο χρονιές έχουμε.
Υ.Γ.3 Τόσα παραδείγματα για την οικονομική ελάφρυνση των ομάδων. Έχετε σκοπό να κάνετε κάτι? Στην εποχή μας και φυσικά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,οικονομική (σε όλα) είναι η εξόντωση Κύριοι, όχι βαθμολογική!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου