Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Εμείς οι ανώνυμοι.



 Dear friends Xiaka Spor  και  Λάμπρο Αποστολή
Έστω και με καθυστέρηση,  Καλώς ήρθατε και μακάρι να μείνετε, σας το ευχόμαστε ειλικρινά.
Επίσης ειλικρινά λυπούμαστε αν σας θίξαμε με την αναφορά σε εσάς στο facebook στις 18/12.
Πιστέψτε το, πρόθεση μας ήταν να σας " προστατέψουμε " από λάθος εκτιμήσεις και δημοσιεύσεις.
Ελπίζουμε να το καταλάβετε στην πορεία.
Η απάντηση σας όμως και το θέμα ΑΝΩΝΥΜΟΙ, που θέσατε μας επιβάλλουν να δώσουμε απαντήσεις.
Το ποιοι είμαστε είναι παλιό, έχει απασχολήσει πολλούς από τον Ιούνιο του 2013 που βγήκαμε. Η φωτογραφία είναι από αναφορά στη στήλη " παγκίτης " της Αθλητικής Χίου τον Απρίλιο του 2015. Χρόνιο το ερώτημα ποιοι είναι αυτοί που γράφουν.
 Dear friends Xiaka Spor  και  Λάμπρο Αποστολή, κάνατε ένα μεγάλο λάθος , δικαιολογημένο γιατί πιθανόν να μην μας παρακολουθείτε από το ξεκίνημα μας.
Από την πρώτη μέρα που βγήκαμε δηλώσαμε ότι η Chiompala είναι ένα  Blog και εμείς είμαστε blogger οπότε αυτά ισχύουν:  (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF ) 
Ποτέ δεν δηλώσαμε δημοσιογράφοι και ούτε ότι ήρθαμε να κάνουμε Δημοσιογραφία. Υπάρχουν οι επαγγελματίες για αυτό.
Σας υπενθυμίζουμε δύο από τις πρώτες μας αναρτήσεις : 
 Βlogger λοιπόν είμαστε και εφόσον δεν έχουμε ΠΟΤΕ προσβάλει κάποιον έχουμε το δικαίωμα να κρατάμε την ανωνυμία σύμφωνα με τα όσα ισχύουν για το blogs 
Υπάρχουν αμέτρητες δημοσιεύσεις για το θέμα, εμείς σας καλούμε να διαβάσετε μία σχετικά πρόσφατη: http://salamina-press.blogspot.com/2018/06/blogs_4.html 
Σας το ξαναλέμε άλλη μια φορά, δεν δηλώνουμε δημοσιογράφοι και δεν ήρθαμε για να περιγράφουμε το τι γίνεται στα γήπεδα. 
Ήρθαμε για να προτείνουμε δημόσια πράγματα που κατά τη γνώμη μας θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο ήρθαμε για να λέμε το στραβό  και πιστεύουμε ότι κάτι έχουμε πετύχει. 
Θυμάστε ποιος και ΠΟΤΕ έγραψε πρώτη φορά για δωρεάν διαιτησίες, ποιος μίλησε για Ταμείο αρωγής στους τραυματίες; ποιος είπε για την ανάγκη η ΕΠΣ να κάνει και κοινωνικό έργο; 
Πολλές φορές από το 2013 το έχουμε κάνει , τα γραπτά υπάρχουν μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα βρει.
Πόσες φορές έχουμε ενημερώσει για αλλαγές που γίνονταν και δεν είχε πάρει κανένας χαμπάρι (πχ τοποθέτηση πρωταθλητή 2015-2016 στα μπαράζ με ομάδες Κορινθίας και Αττικής ) 
Αναρτήσεις Ιανουαρίου 2016:

Dear friends Xiaka Spor  και  Λάμπρο Αποστολή, συνεχίστε εσείς αυτό το νέο και ωραίο που ξεκινήσατε καλή δύναμη να έχετε και εμείς δεν είμαστε απέναντι σας.
Απέναντι πρέπει να έχουμε και οι δύο τα στραβά που γίνονται  και τα προβλήματα που υπάρχουν και εκεί μαζί να βάζουμε το μαχαίρι στο μεδούλι, όχι μόνο μέχρι το κόκκαλο. 
Το ποιοι είμαστε δεν έχει καμία σημασία και κανείς δεν  μας απαγορεύει να εμφανιστούμε όπως λέτε. Εξάλλου το άγνωστο έχει μια γοητεία.
Αφήστε άλλους να συνεχίσουν να ψάχνονται. 
    


 Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.
      
Υ.Γ. Η απάντηση στα Xiaka Spor ήταν αφορμή να ψάξουμε ξανά στο blog και στο Facebook για δημοσιεύσεις, αναρτήσεις συνομιλίες κλπ.  Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς κ Λάμπρο πόσοι επώνυμοι έχουν συνομιλήσει με εμάς τους κακούς ανώνυμους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου