Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Χορηγικό πρόγραμμα για τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις.

Πριν πολύ καιρό είχαμε πει για το χορηγικό πρόγραμμα για τις Ε.Π.Σ.  που θα πρότεινε η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.  
Αυτό το χορηγικό πρόγραμμα που από το 2009 έχει εκπονήσει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η. Νίκος Τζώρτζογλου εστάλη χθες  στο Δ. Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να  το κοινοποιήσει  στις Ενώσεις όλης της χώρας και από εκεί να ενημερωθούν τα σωματεία.
Εδώ ακόμα δεν έχει γίνει αυτό, οπότε παίρνουμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε εμείς τα σωματεία.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται μπορούν  να δουν το χορηγικό πρόγραμμα της Ε.Π.Σ.Η. από το παρακάτω link:
http://www.epsirak.gr/static/files/Xorigiko%20epsirakliou.pdf

Εδώ μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου για το θέμα.
http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=1861
                                                               

Μερικά αποσπάσματα από την ανακοίνωση:


"Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΕΝΩΣΕΙΣ σε όλη την χώρα είναι γνωστά και χρόνια.
  Οι ερασιτέχνες παράγοντες δίνουν ένα τιτάνιο καθημερινό αγώνα και ο αφανισμός ιστορικών σωματείων σε περιφέρειες όλης της Ελλάδας είναι πλέον συχνό φαινόμενο. Η πολιτεία , το Υφυπουργείο Αθλητισμού εδώ και 10 χρόνια έχει γυρίσει την πλάτη στον ερασιτέχνη παράγοντα και δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από  την θεσμοθετημένη επιχορήγηση που μέχρι τότε έδινε  στα Ερασιτεχνικά σωματεία κάθε έτος . 
Ο οικονομικός βρόγχος σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το λαιμό των Ενώσεων και των ερασιτεχνικών σωματείων και εμείς ως φορείς του ποδοσφαίρου είμαστε υποχρεωμένοι να προβληματιστούμε, να βρούμε λύσεις και να δώσουμε ανάσες. 
Το χορηγικό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η ΕΠΣΗ και ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου από το 2009 με αποκλειστικά δικό του οικονομικό  κόστος,  είναι σε αυτή την κατεύθυνση."  
"Θέλουμε ακόμα να τονίσουμε ότι ένας επιπλέον σκοπός  του προγράμματος είναι η απομάκρυνση των φαινομένων  βίας και η προβολή  του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ αφού θα υπάρχει η ΡΗΤΡΑ ΒΙΑΣ σύμφωνα με την οποία δεν θα παίρνει χορηγία το ερασιτεχνικό σωματείο που δημιούργησε επεισόδια ενώ αντίθετα θα επιβραβεύονται σωματεία που παράγουν αθλητικές συμπεριφορές και αθλητικές συνειδήσεις με χρηματικά έπαθλα ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ…"

Ενδιαφέρουσα πρόταση, αξίζει την προσοχή όλων μας διότι σκοπός της είναι η βοήθεια προς τα ερασιτεχνικά σωματεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου