Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΠΟ επιβραβεύει,ΕΜΕΙΣ;

Ας δούμε τι αποφασίστηκε σήμερα στην Ε.Π.Ο.:

 Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 1/2/2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

3. Αποφασίστηκε η επιβράβευση του σωματείου της Β΄ ΕΠΣΑ Α.Ο. Ιάσων για την ενέργεια fair-play στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη Χολαργού. Η Ε.Π.Ο. θα απονείμει στο σωματείο εύφημο μνεία και χρηματικό βραβείο 2.000 ευρώ. H ενέργεια fair-play ήταν η ακόλουθη:
Ο ΑΟ Ιάσων προηγείτο στο σκορ (1-0) και ενώ ποδοσφαιριστής του Άρη Χολαργού βρέθηκε τραυματισμένος στο έδαφος, γεγονός το οποίο οι ποδοσφαιριστές του πρώτου σωματείου δεν αντιλήφθηκαν, πέτυχαν δεύτερο γκολ (2-0). Όταν έγινε αντιληπτό το συμβάν, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή τους, οι ποδοσφαιριστές του Ιάσωνα αποφάσισαν να επιτρέψουν στην αντίπαλη ομάδα χωρίς να επιχειρήσουν να αποτρέψουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Άρη Χολαργού (έμειναν ακίνητοι στις θέσεις τους μετά τη σέντρα) να σκοράρει και να μειώσει σε 2-1.

http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=47031&NewsType=21Βλέπουμε ότι  βραβεύει και μάλιστα με καλό χρηματικό ποσό, σωματείο της Β΄ ΕΠΣΑ για τήρηση του fair-play.
Ρωτάμε λοιπόν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου:
Πόσες φορές έχει τηρηθεί το  fair-play  εδώ τα τελευταία τρία χρόνια; Φυσικά δεν ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση αλλά στις δύο μπήκε κακώς γκολ ( Μικρασιατική φέτος Ποσειδώνας πέρσι) και στη συνέχεια άφησαν την άλλη ομάδα ( Ηρακλή και Κλασικό) να σκοράρει  και στην άλλη κακώς δόθηκε πέναλτι και ο παίκτης (Σεζένιας) εσκεμμένα αστόχησε, μετά από συνεννόηση με τον προπονητή του.

Ήταν δύσκολο ή είναι ακόμα για την ΕΠΣ Χίου να δοθεί μια αναμνηστική πλακέτα; 
Η ΕΠΟ το κάνει. Γιατί όχι και εμείς άσχετα αν δεν είναι η ίδια ακριβώς περίπτωση. 
Και στις δικές μας περιπτώσεις η μια ομάδα ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ  την προσπάθεια της άλλης.
Μέχρι τη Δευτέρα άνετα φτιάχνονται τρεις πλακέτες.
Απλά πράγματα που ΚΑΝΕΙΣ από όσους πέρασαν τόσα χρόνια δεν τα σκεφτόταν στην ΕΠΣ Χίου. 
Αλλά  να μη λέμε μόνο για ΕΠΣ την στιγμή που κάποιοι μίλαγαν για κόκκινη που δεν δόθηκε στον τερματοφύλακα της Μικρασιατικής για δήθεν διακωμώδηση του αθλήματος ενώ η ΕΠΟ βραβεύει αυτούς που έμειναν αγάλματα.   
Οι μέρες όμως περνάνε  γρήγορα. 
ΟΛΟΙ αυτοί θα αποτελούν το παρελθόν και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο για σωματεία και ποδοσφαιριστές.

1 σχόλιο: