Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Εκεί που τους απασχολεί το ποδόσφαιρο.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά του Χιώτικου ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται να πάρουμε.
Καθημερινά ακούμε διαβάζουμε και μαθαίνουμε νέα πράγματα που μόνο το ποδόσφαιρο δεν βοηθούν.

Δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε με τα τερτίπια και τα θέλω κάποιων.
Ας τους κρίνουν και ας μας κρίνουν  τα σωματεία όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Ας δούμε τώρα τι γίνεται εκεί που οι υπεύθυνοι ενδιαφέρονται και για σωματεία και τους ερασιτέχνες αθλητές.
    
Δωδεκάνησα:
Με ενέργειες της Ένωσης υπάρχει χορηγός για τις μπάλες των πρωταθλημάτων. Θέμα που το έχουμε προβάλει  και άλλη φορά. Ισχύει για όλες τις κατηγορίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (11/10/2016 10:57)

Τα Σωματεία της Β’ Κατηγορίας 1ου και 2ου Ομίλου, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Ένωσης (9:00-21:00) για να παραλάβουν τις μπάλες Πρωταθλήματος.
Κέρκυρα:
Άλλη μια Ένωση που υπάρχει Ταμείο Αλληλεγγύης Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών. Θέμα που εμείς το αναδείξαμε,το λέμε δύο χρόνια τώρα αλλά κανείς δεν ακούει. 
Συνεδρίαση Επιτροπής Ταμείου Αλληλεγγύης Ε.Π.Σ. Κέρκυραςp://www.epskerkyras.gr/article.asp?code=2171
Συνεδρίασε η Επιτροπή Ταμείου Αλληλεγγύης της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας για να διαμορφώσει το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας του. Με απόφαση της επιτροπής ανατέθηκε η οικονομική διαχείριση του ταμείου στον Β’ Αντιπρόεδρο Γιάννη Μουζακίτη.
Η επιτροπή του Ταμείου Αλληλεγγύης που απαρτίζεται από τους Γιώργο Νάο (Πρόεδρο), γιάννη Μουζακίτη, Κώστα Σουλάνη, Γρηγόρη Βασιλάκη και Αλέξη Αλεξάκη θα αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών το επόμενο διάστημα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία του Ταμείου, αλλά και την ανάδειξη του ρόλου της στην εξέλιξη και υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας.
Επίσης στην Κέρκυρα έχουν φροντίσει το θέμα των Μ.Μ.Ε. στους αγώνες προς όφελος των σωματείων φυσικά.
Ήπειρος ( Νομός Ιωαννίνων) :
Χορηγία στα πρωταθλήματα άρα οικονομική βοήθεια στα σωματεία. 
Απλά και όμορφα και όχι αόριστα λόγια κάποιων για χιλιάδες ευρώ που θα έρθουν ανάλογα με τον ποιον θα  είμαστε. 

Ανακοίνωση Μετονομασίας Πρωταθλημάτων (06/10/2016 01:42)

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου καλωσορίζει ως Κεντρικό και Μεγάλο Χορηγό των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της περιοχής μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 την εταιρία Σιόντης Α.Ε και ανακοινώνει ότι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα φέρει τον διακριτικό τίτλο «Hall of Brands ΕΠΣΗΠ Α’ Κατηγορία», ενώ αυτό της Β’ θα φέρει τον τίτλο «MAISON ΕΠΣΗΠ Β’ Κατηγορία (Α’ & Β’ Όμιλος)».
Με δεδομένη την απουσία πόρων, η χορηγία της Σιόντης Α.Ε αποτελεί ανάσα για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Η Εταιρία Σιόντης Α.Ε, μετά από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο του λιανικού εμπορίου, κατατάσσεται πλέον μέσα στις κορυφαίες αλυσίδες του χώρου πανελλαδικά, μια θέση στην οποία την έχει φέρει η στήριξη και εμπιστοσύνη του γιαννιώτικου αγοραστικού κοινού. Ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης αυτής, η Εταιρία ανταποκρίθηκε πρώτη σε αυτό το κάλεσμα μας, στηρίζοντας με αυτή τη χορηγία τα τοπικά σωματεία.
Η Ένωση μας και η Σιόντης Α.Ε θα πορευτούμε μαζί με στόχο την αναβάθμιση του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και προσκαλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας αυτή.
Δωρεάν διαιτησίες:

Δωρεάν διαιτησία στη Γ΄ Κατηγορία (26/9/2016 03:33)

Ενημερώνουμε ότι για τις ομάδες της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που και την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στην ίδια κατηγορία, η διαιτησία των δύο πρώτων αγωνιστικών της περιόδου 2016-17 είναι δωρεάν.  
Χορηγία προς ποδοσφαιριστές:

Χορηγία Γυμναστηρίων ASANA (27/9/2016 03:58)

Η Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ ευχαριστεί τα Γυμναστήρια ASANA που για ακόμη μία χρονιά προσφέρουν 4 ετήσιες συνδρομές σε αθλητές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Παρακαλούνται οι ερασιτέχνες αθλητές που ενδιαφέρονται για την χορηγία, είτε να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση epsip1952@yahoo.com αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την ομάδα που αγωνίζονται και τον αριθμό τηλεφώνου τους ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 6941674131 (ώρες 10:00 - 14:00, υπευθ. Π. Καραγιάννης), μέχρι και την Παρασκευή 7/10/2016. Οι αθλητές που θα πάρουν την χορηγία θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση.
Αυτά για σήμερα. Υπάρχουν και άλλα που θα αποτελούν τις βασικές προτάσεις μας. Όσοι μας διαβάζουν ξέρουν. Στην ώρα τους θα παρουσιαστούν στα σωματεία .
Για επίλογο μια υπενθύμιση:
Μην προσπαθήσετε κάποιοι να προβάλλετε δικές μας προτάσεις σαν δικές σας. Τα γραπτά και τώρα πλέον τα ηλεκτρονικά μένουν και φαίνεται από πότε είναι. 
Είναι κρίμα στα τόσα λάθη να κάνετε ακόμα ένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου