Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!! ΕΔΩ....;

Συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με προέδρους 12 Ενώσεων


Ρεπορτάζ: Soccerplus team
Συνάντηση με προέδρους και εκπροσώπους από 12 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει κατ΄ αποκλειστικότητα τοSoccerplus.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4/10), λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ, σε εστιατόριο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Το πνεύμα της συνάντησης ήταν το κάλεσμα για αλλαγή του υφιστάμενου συστήματος που έχει εγκαθιδρυθεί στην ΕΠΟ που αλλάζει πρόσωπα όταν το επιβάλουν οι συνθήκες, αλλά ως στόχο έχει την αναπαραγωγή των δομών κυριαρχίας, οι βάσεις των οποίων μπήκαν το 1997 και λειτουργούν σχεδόν αδιάλειπτα ως σήμερα προς όφελος ορισμένων.
Κατέστη σαφές από το περιεχόμενο της συνάντησης που διήρκεσε τρείς ώρες ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να πρωτοστατήσει στην αλλαγή του ποδοσφαιρικού καθεστώτος το οποίο για πολλούς είναι διαβρωμένο, ετεροκαθορίζεται και βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένης σήψης.
Ο Σαββίδης άκουσε τους προβληματισμούς των προέδρων των Ενώσεων και φέρεται να έδωσε εγγυήσεις υποστήριξης στο εγχείρημα που ετοιμάζουν.
Οι συναντήσεις με αφορμή την συγκεκριμένη θα πυκνώσουν το επόμενο διάστημα με στόχο να σχηματιστεί ο απαραίτητος αριθμός των Ενώσεων που θα οδηγήσουν στην αλλαγή σελίδας στην ΕΠΟ και κατ΄ επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ (οι πρόεδροι των οποίων αναμένεται να ενισχύσουν την κίνηση Σαββίδη), εκφράζουν με κάθε ευκαιρία την αποστροφή τους τόσο για την σημερινή κατάσταση της ΕΠΟ, όσο και για την προηγούμενη, κάτι που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των μεγάλων επαγγελματικών ομάδων της χώρας άρα και ο κόσμος που αυτές εκφράζουν και αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα, απαιτεί απαλλαγή από μια τελματωμένη κατάσταση που ταλαιπωρεί και υποβιβάζει το άθλημα.
Το ίδιο απαιτεί και η πρόσφατα εκλεγείσα κυβέρνηση που έχει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων, κάτι που αποτυπώθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Υ.Γ. 
                                    Kick off
Η εκκίνηση της προσπάθειας, που θα είναι δύσκολη, θα έχει σε πρώτη φάση ορίζοντα ενός έτους και στόχο να καθαρίσει ο οργανισμός από τα καρκινώματα, τα μικρόβια και τα παράσιτα, έγινε.
Όσο κι αν ακούγεται αισιόδοξο, ο αριθμός αυτών που δηλώνουν έτοιμοι να πλαισιώσουν τις γραμμές της ανατροπής ώστε ν’ απαλλαγούν από το ζυγό της απληστίας, του καιροσκοπισμού, της διαφθοράς και των καθ’ έξη απατεώνων που νέμονται το «χώρο» και οι οποίοι εκφράζονται πλήρως απ’ την παρούσα κατάσταση, υπολογίζεται σε 19.
Εφεξής, η μια πλευρά αναμένεται ν’ αποκτήσει δυναμική έπειτα και από τις σαφείς εγγυήσεις και λύσεις για όλα τα προβλήματα που έδωσε ο «βορράς», ο οποίος έχει δεξαμενή και από τις δύο δυνάμεις του κέντρου. Η άλλη πλευρά αναμένεται ν’ αρχίσει αιμορραγεί…  
ΥΓ. 1: Κάποιοι λέγεται ότι παίζουν διπλό παιχνίδι. Eνώ η καρδιά τους «ανήκει» στο βορρά, το μυαλό και οι δράσεις ταυτίζονται με τις επιθυμίες του επίνειου. Γι’ αυτούς που γεωγραφικά είναι «εκτός γραμμής» σημαντικό ρόλο θα παίξει ο αριθμός «4»…
ΥΓ. 2: Από το κάλεσμα εκ προοιμίου αποκλείονται τρεις. Ο ένας είναι ο Τραμπάκουλας. Ο άλλος είναι ο νέος  πάτρωνάς του, που τον μαθαίνει πώς – εκτός των άλλων - να κάνει τον ταξιθέτη μετά υποκλίσεως. Για τον τρίτο, αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε…
 
Στο πνεύμα των κειμένων να σας το ξαναπούμε:
Εμείς  τα ξαναλέμε και τώρα  ξέρετε....

και δεν πιστεύουμε να έχουμε παρεξηγήσεις για το ποιος θα πάει στην πρόσκληση του Ιβάν.
(αν ποτέ γίνει φυσικά) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου