Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Από τις πρώτες μέρες που " κυκλοφόρησε " η chiompala σας είχαμε πει ότι:

Πρόθεση είναι να προβάλλουμε και να επικροτήσουμε το σωστό και το καλό από όπου και αν προέρχεται..." 
http://chiompala.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8.html ).

Είναι υποχρέωση μας λοιπόν και θα ήμασταν "εκτεθειμένες" αν δεν βγαίναμε να πούμε ένα ΜΠΡΆΒΟ στο μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου για την ιδέα και την προσπάθεια υλοποίησης της για την χορήγηση αθλητικού υλικού στις ομάδες.Μπράβο του λοιπόν και μακάρι να βρεθούν μιμητές του σε τέτοιες ενέργειες που είναι προς όφελος των σωματείων.  

Επίσης  συμφωνούμε απολύτως με το μέλος της Ε.Π.Σ. Β. Μήτσουρα  για τα όσα δηλώνει για το ρόλο του Προέδρου της Ε.Π.Ο. και την ανάγκη της αξιοποίησης του ρόλου του για το καλό του Χιώτικου ποδοσφαίρου. 

Είναι εξάλλου κάτι που και εμείς το είχαμε επισημάνει στην ίδια ανάρτηση :

 "  πιστεύουμε απόλυτα ότι πρέπει το Χίωτικο ποδόσφαιρο να εκμεταλλευτεί ΤΩΡΑ  το κεφάλαιο ΣΑΡΡΗΣ. Αλλιώς  καληνύχτα οριστικά." 

Κλείνοντας  να κάνουμε όπως και πέρσι τη δική μας πρόταση για δωρεάν διαιτησίες.

Άριστη η σκέψη για τη χορήγηση αθλητικού υλικού, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε οι ομάδες έχουν ανάγκη από ρευστό.

Επίσης κάτι πρέπει να γίνει με  το θέμα των επιχορηγήσεων από Γ.Γ.Α. Δεν μπορεί σε άλλες Ενώσεις να έχουν πάει και εδώ ακόμα τίποτα. 

Στις 5-9-2014 είχαμε γράψει (http://chiompala.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html) για την Ε.Π.Σ. Αχαΐας και την επίσκεψη μελών της σε Ε.Π.Ο. και Γ.Γ.Α. για το θέμα των επιχορηγήσεων. Στις 25-9-2014 η Ε.Π.Σ. Αχαΐας ανακοίνωσε (http://www.epsachaias.gr/v2/announcements/?an_id=708)

 στις ομάδες τι λίστα με τις επιχορηγήσεις. http://www.epsachaias.gr/v2/announces_staff/708/files/lista_epixorigisi.pdf 

Εδώ πότε Κύριοι; Ξαναρωτάμε πρέπει να πάει κάποιος όπως οι Πατρινοί στην Ε.Π.Ο.; Δεν υπάρχει κάποιος να ενοχλήσει τη Γ.Γ.Α.; 


2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κύριο Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE THA MAS TRELLANETE??? POIOS BASILHS KAI PRASINA ALOGA??? THN XORHGIA SIGOYRA THN EJASFALISE O PROEDROS. KAI BAZW STOIXHMA OTI AN POTE THN ANAKOINVSOYN THA DEITE OTI EINAI APO THN ETAIREIA POY NTYNEI THN ETHNIKH OMADA H TELWS PANTVN ME AYTHN POY EXEI SYMBASH H EPO. IDWMEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή