Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Οι ερασιτέχνες της Αχαϊας. Νο 5 ,

Αυτά γίνονται στην Αχαϊα. Εδώ; Τι μας ενδιαφέρει εμάς; Εμείς έχουμε ( είμαστε ) πανηγύρια τώρα. 


Ευχαριστήριο Τούση στον ΣΕΠΑ

Ευχαριστήριο Τούση στον ΣΕΠΑ
Ο ποδοσφαιριστής της Ακράτας, Παναγιώτης Τούσης θέλησε να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας για την συνεισφορά τους στα έξοδα του σοβαρού τραυματισμού του.
Αναλυτικά η δήλωση του παίκτη: "Εγώ και η οικογένεια μου ευχαριστούμε πολύ τον ΣΕΠΑ και όλους τους φορείς που συμμετέχουν στο Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών για την οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν στην χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζα στους κοιλιακούς. Είναι σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις να υπάρχει ενδιαφέρον και αλληλεγγύη! 
ΤΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ".
πηγή:  http://patragoal.gr
Και μιας και βρισκόμαστε στην Αχαϊα ας δούμε και κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε κάτι ανάλογο και εδώ. Εκτός αν εδώ δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Θετικά μηνύματα από την συνάντηση Πελετίδη - ΕΠΣΑ

Την Τρίτη 15-7-2014 και ώρα 8 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας συνάντηση του νέου Δήμαρχου κ. Κ. Πελετίδη με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Δ. Μπαλαφούτη και μέλη του ΔΣ. Ο κ. Πελετίδης συνοδευόταν από τους κ.κ. Τ. Πετρόπουλο, Α. Αθανασόπουλο και Π. Γεωργακόπουλο ενώ από τη Διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας παρόντα ήταν επίσης τα μέλη: Θ. Παπουτσάκης, Ι. Κυριτόπουλος, Γ. Γκοτσόπουλος, Γ. Μαυροκολέας, Ε. Φλωράτου-Γασπαρινάτου, Δ. Σαρρής και Α. Δανιήλ.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά θέματα των ομάδων του Δήμου της Πάτρας.
Συγκεκριμένα:
1. Αδειοδότηση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου.
2. Ενίσχυση και βελτίωση των εγκαταστάσεων των τεσσάρων (4) γηπέδων που σηκώνουν το βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Δήμου της Πάτρας: Ρίου, Ζαρουχλεΐκων, Σαραβαλίου, και Βραχνεΐκων. Καθώς και αποκατάσταση ζημιών στα γήπεδα Κ. Καστριτσίου, Παραλίας κλπ. μετά από σχετικά αιτήματα.
3. Τοποθέτηση τεχνικού χλοοτάπητα μέσα από προγράμματα σε δύο τουλάχιστον γήπεδα του Δήμου της Πάτρας.
4. Παραχώρηση της χρήσης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών σε δύο ερασιτεχνικές ομάδες.
5. Διεκδίκηση και δημιουργία ιατρικού κέντρου για εξέταση όλων των αθλητών όλων των αθλημάτων.

Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας είναι αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα από τον νέο Δήμαρχο ότι : «Η νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί κοντά και αρωγός στο ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Ευχαριστούμε τον κ. Κ. Πελετίδη, τους κ.κ. Τ. Πετρόπουλο, Α. Αθανασόπουλο και Π. Γεωργακόπουλο για την παρουσία τους χθές στην ΕΠΣ Αχαΐας δηλώνοντας έτσι πως θα είναι δίπλα μας και θα διεκδικήσουμε μαζί τα καλύτερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πάτρας.
πηγή:  http://patragoal.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου