Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Οι ερασιτέχνες της Αχαΐας No 3 !

Η παράδοση των τροφίμων της 3ης Γιορτής στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών


Η παράδοση των τροφίμων της 3ης Γιορτής στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών
Η φετινή 3η γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Π.Α. (Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας) , με την απεριόριστη και σημαντική συμπαράσταση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας και με την συμμετοχή του Συνδέσμου Προπονητών και Διαιτητών (Σ.Π.Π.Α., Σ.Δ.Π.Α.) στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/5/2014, στο γήπεδο της Θύελλας «Φώτης Αραβαντινός» .
Τα αστέρια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας έλαμψαν όχι μόνο για τις ικανότητες και το ταλέντο τους, αλλά πολύ περισσότερο για την αγάπη και την ευαισθησία που έδειξαν έμπρακτα προς τους συμπολίτες-συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης, αυτών και των οικογένειών τους. Έτσι λοιπόν με πρωτοβουλία των διοργανωτών και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο προσωπικά, έγινε συλλογή τροφίμων κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα οποία παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών για τις ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας . Ιδιαίτερα μεγάλος ο όγκος των τροφίμων που συγκεντρώθηκε και παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20/5/2014 , στη Στέγη Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν στον υπεύθυνο πατήρ Παναγιώτη Θωμά, αντιπροσωπεία που αποτελείτο από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας Κ. Μπαλαφούτη Δημήτρη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών κ. Λογαρά Ηλία, τον Πρόεδρο των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών κ. Κόμπλα Δημήτρη και τον Προπονητή των Μικτών ομάδων κ. Παρασκευόπουλο Μάκη. Ήταν μια προσπάθεια που αναδεικνύει τα υψηλά αισθήματα τόσο των διοργανωτών της εκδήλωσης , όσο και των συμμετεχόντων και είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες ευαισθησίας και αγάπης.
10276409 10202834867667082 852517973 n

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΧΑΙΡΙΑ....ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Do not disturb my circles = Μη μου τους κύκλους τάραττε
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή